Vara aleg mascara rezistenta la apa

Bună draga mea! Luna aceasta ce tocmai s-a încheiat am avut ocazia sa încerc ideea de gene false, din acelea fir cu fir. Am ales varianta de 1D, cu alte cuvinte câte fire de gene ai atâtea fir de gene false vei aveam, plus-minus.

Nu îmi place ideea de gene false cum vad în jurul meu, acelea dese ce mie personal mi se pare ca îți deformează vederea, nu arunca cu roșii ca este doar părerea mea. Acum ca acele aplicate s-au dus și am revenit la genele mele naturale este timpul sa trec la rimel rezistent la apa, pentru ca ei bine…intalbilitatea vremii ma sperie și nu îmi doresc ca am experiente neplăcute.

Pe Notino gama este variata și din acest motiv aleg sa cumpăr de acolo ceea ce am nevoie pentru un make-up waterproof pentru a avea un machiaj impecabil cât este ziua de lunga.

Recunosc ca mi-a plăcut ideea de gene false dar pentru ca timpul nu îmi permite sa merg mereu la întreținere am ales sa imi cumpăr un rimel de la Maybelline, mai exact The Falsies Lash Lift Waterproof.

Îmi place în primul rand ca este rezistent la apa, ai văzut și tu ca acum este soare acum ploua torențial, chiar ma supăra și ma enervează vremea asta dar vreau sa fiu precauta și asa ca aleg un rimel waterproof, tocmai bun pentru aceasta vreme capricioasa și plina de surprize.

Pe lângă asta urăsc cand curge rimelul și aici nu ma refer la ploaie, ci atunci când te uiți în oglinda și descoperi cu stupoare ca ești neaga pe la ochii, din cauza rimelului, sincer îți zic multă vreme evitam sa ma dau cu mascara tocmai din acest motiv, fiind cald și umiditate în aer ma enerva când vedeam ca sunt neagra pe la ochii, acesta unul din motivele pentru care eu am ales genele false.

La sfârșitul acești luni urmează un eveniment foarte important pentru mine, îmi doresc sa am un make-up impecabil și tocmai de aceea m-am uitat pe Notino după produsele necesare realizării unui machiaj complet rezistenta la apa. Am găsit rimelul de mai sus dar și alte produse, urmează sa plasez comanda pentru a ma asigura ca ajung în timp util deși nu am avut niciodată surprize din partea lor, și coletele au ajuns de fiecare data exact atunci când a fost estimat în mail-ul de confirmare.

În concluzie eu aleg rimelul waterproof de pe Notino, fiind unul pe gustul meu și care îmi face genele sa arata minunat, exact asa cum își dorește orice femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *