FMN Rent – inchiriaza chiar astazi o masina, la un pret avantajos

Masinile nu mai sunt o problema si orice familie poate gasi una pe care o poate achizitiona la un pret avantajos. Problema este atunci cand masina ta se strica si este la service sau atunci cand esti in alt judet in care ai ajuns prin intermediul transportului in comun. Atunci ce faci? Cand esti obisnuit sa te folosesti de masina oricand, pentru orice ai nevoie, este greu sa te descurci fara, mai ales daca ai si familia cu tine. Nu poti duce copiii cu busul in toata aglomeratia si nici nu poti sa te plimbi dintr-un taxi in altul.

Poti gasi o solutie si aceasta este FMN Rent. Acestia ofera servicii de inchirieri auto si dispun de o flota vasta de masini dintre care poti alege. Daca accesezi fmnrent.ro vei putea selecta orasul, data si ora de unde vrei sa ridici masina si mai apoi vei avea parte de lista completa de masini disponibile.

Familie mai mare, masina mai mare

Atunci cand ai o familie mai mare, cu atat mai mult vrei sa beneficiezi de o masina pentru ca in caz contrar costurile vor fi mai ridicate cand vorbim despre bilete la bus sau taxiuri. Chiar daca esti in concediu sau in interes de serviciu, alege serviciile de inchirieri de masini in Otopeni, Timisoara, Cluj sau din alt aeroport, daca vrei sa beneficiezi de o masina imediat cand ajungi la destinatie. 

Poti vedea pe site atat masini cu patru locuri, mai compacte, cat si cu 7 sau chiar 9 locuri. Alegerile sunt ale tale, trebuie doar sa selectezi informatiile necesare si mai apoi primesti direct lista care te intereseaza. Despre FMN Rent citeste si acest articol, daca vrei sa afli mai multe informatii. Cert este ca ofera servicii complete, verifica atent fiecare masina inainte sa o predea clientului si activeaza in mai multe orase. Astfel poti sa o preiei dintr-un oras si sa o predai in alt oras fara nicio problema. Important este sa specifici aceste locatii inca de la inceput pentru a seta disponibilitatea pentru fiecare dintre acestea. 

Daca vrei sa ai parte de o siguranta mai mare, poti alege contra cost si extra servicii de care sa beneficiezi precum asigurarea de protectie pentru daune, protectia pentru oglinzi, luneta si geamuri sau altele de acest gen. Acceseaza site-ul pentru a primi mai multe informatii si selecteaza masina pe care o consideri potrivita de pe site. 

Contact:

+40742.923.150

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *