Picioare fine cu crema depilatoare Veet

Bună draga mea, știi dacă ca luna iulie a fost una foarte importanta pentru mine, ca din senin ne-am decis sa facem pasul cel mare, mai exact acela de a face nunta.

Deși eram deja cununați și purtam același nume am considerat ca trebuie sa facem și acest pas, pentru noi în primul rand, pentru a fi în pas cu lumea și astfel în mai puțin de 30 de zile am făcut pregătirele, ne-am luat îmbrăcămintea și am pus la punct toate detaliile necesare unui astfel de eveniment.

Am ales persoana care sa se ocupe de buchete și de lumânări, am stabilit meniul si ce bautură vom avea, tortul dar și decorul, totul a fost pus la punct pana la cel mai mic detaliu. Totuși un singur lucru nu l-am luat în calcul….parul de pe picioare…stiu suna ciudat și inestetic dar atunci când vrei sa arati impecabil…. Ei bine trebuie sa iei masuri.

M-am trezit fix înainte de marele eveniment ca picioarele mele nu arătau asa cum îmi doream, si indiferent de ceea ce faceam trebuie sa ne simțim bine și sa arătăm impecabil, fie ca purtam rochie lunga sau scurta consider ca picioarele noastre trebuie sa arate bine.

Salvarea a venit din partea unei prietene care avea la ea aceasta crema depilatoare de la Veet, brandul îmi este cunoscut și am încercat produsele lor dar nu și aceasta crema.

Îmi place în primul rand ca nu miroase urat și ca este destul de rapida. Știu ca as și putut rezolva problema cu ajutorul bigului dar nu am vrut sa fac asta, știu ce înseamnă epilarea cu big-ul și ca în câteva zile trebuie sa ma epilez iar și tot asa, este un proces destul de anevoios și tocmai de aceea am ales sa nu îmi fac griji și sa folosesc un produs mult mai eficient.

Îmi place ca este ușor de aplicat și ca are înclusiv acest dispozitiv cu care poți îndepărta crema și implicit firele de pe picioare cu ajutorul lui.

Am citit diferite pareri despre acest produs dar eu una sunt mulțumită, îmi place ca picioarele rămân fine și plăcute la atingere timp îndelungat, nu știu exact la cât timp începe sa crească parul și ești nevoit sa faci o noua epilare, dar pot spune ca nu la fel de repede cum creste cand folosești lama.

În concluzie cu ajutorul acestei creme depilatoare îmi place și cu siguranță va intra în rutina mea, am scăpat cu ocazia asta de big și de alte produse mai puțin ok, de asemenea cu ajutorul ei am avut parte de o nunta de neuitat și problema parului de pe picioare a rămas în urma.

Un comentariu la „Picioare fine cu crema depilatoare Veet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.