Un an școlar cu emoții și cu Decathlon

Bună draga mea, dacă anul trecut luna septembrie înseamnă un nou început de grădiniță, anul acesta totul se schimba, și într-un mod destul de radical pentru ca în vara ne-am luat la revedere de la grădiniță și de la doamna Educatoare cu multe poezii cu tematica.

Luna septembrie are o alta semnificatie anul acesta, pentru ca o data ce am spus adio grădiniței, vom spune bun venit clasa 0, și acum am emoții când vorbesc despre asta, pentru ca fetita mea a crescut și începe clasa 0. De aceea ne pregătim intens și ne bucuram de fiecare alegere.

Știu ca vom primi de la școală o lista cu cele necesare, dar pana la aceea lista am decis sa cumpăra ceea ce are nevoie pentru a merge la școală și a desfășura activitatea. Ne bucuram enorm ca va avea ore de sport ceea ce înseamnă că Dechatlon îmi vine în ajutor și de aici voi alege echipamentul sportiv pentru ea dar și ghiozdan, penar, haina de toamna și ceea ce mai are nevoie.

Consider ca este dificil sa faci alegerile corect, având o gama variata și multe promoții dar eu aleg sa merg la sigur si ma las pe mana celor de la Dechatlon, aici mereu am găsit lucruri utile și la preturi ok, dar și o mulțime de modele.

Am început sa ii caut trening și am găsit un model destul de ok. Îmi place ideea de set complet, pantalon și bluza și acesta se încadrează perfect cerințelor mele.

De asemenea am găsit aici și separat și ma bate gândul sa ii cumpăr și bluza de trening, pentru zilele răcoroase, practic Dechatlon ne trimite INAPOI LA SCOALA, INAPOI LA SPORT, ceea ce mi se pare super, pentru ca avem nevoie de asta, de normalitate și de bucurii. De contact cu oamenii și sincer sper ca acest an sa fie altfel.

Am emoții pentru fetita mea și pentru ceea ce urmează deși nu i-a fost pe plac grădinița, sper ca la școală sa fie altfel, sper sa ii placa și sa se bucure de fiecare moment petrecut acolo. Știu ca cer imposibilul dar cred cu tărie ca este importanta prima impresie, prima zi și primele săptămâni, dacă de aceste trece cu bine, totul va fi ok.

Ii place sa poarte șapcă și se distrează când coada ei lunga se plimbă din stânga în dreapta, asa ca la accesorii am găsit aceasta sapca colorata și fix pe gustul ei.

Pentru a avea un început de an școlar perfect cu emoții construcție și legate de alte detalii, am decis sa aleg produsele de la Dechatlon, știu deja ca, au produse de calitate si o gama variata, am ales treninguri, șosete, ghiozdan dar și multe alte lucruri ce ii vor fi utile în noul an școlar. De acum pot spune ca am întrat în linie dreapta și ne apropiem cu pasi repezi de clasa 0.

Am întrat într-o noua etapa și împreună cu aliați de nădejde vom face fata cu brio acestor noi provocări. Decathlon ne trimite la școală și prin urmare la sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *