Cadoul perfect pentru mire, de la mireasă

Ați decis împreună vă vreți să faceți pasul cel mare, ați fixat data, ați anunțat invitații, iar celelalte pregătiri sunt în toi. Cu siguranță stresul este la cote maxime, așa că puteți detensiona atmosfera încărcată cu ajutorul unor mici gesturi de afecțiune. Cadourile sunt perfecte în acest caz, așa că de data aceasta am decis să vă oferim câteva idei de daruri perfecte pentru mire, oferite de partenera de viață. 

Set de unelte

Dacă viitorul tău soț este o persoană care adoră să meșterească, să repare lucruri, și cel mai bine se relaxează la bancul de lucru, un set profesional de unelte va fi cadoul perfect. Va adora faptul că îi înțelegi pasiunea și că nu te deranjează când el creează sau repară câte ceva.

Butoni personalizați

Pentru că ziua nunții se apropie, și este nevoie ca și ținuta lui să fie una memorabilă și perfectă, un cadou foarte potrivit îl reprezintă butonii de cămașă. Pentru un efect cu adevărat spectaculos, îi poți personaliza, și îți dai seama și singură că gestul tău va fi unul foarte apreciat.

Ședință de masaj

Pentru că stresul este la limita de sus, o ședință de masaj este cea care l-ar ajuta să se mai detensioneze puțin. Sau, de ce nu, ce părere ai de masaj pentru cupluri, pentru a vă bucura împreună de o experiență aparte, de care vă veți aminti cu drag. Și cine știe, poate repetați ori de câte ori aveți prilejul! 

Album foto personalizat

Un cadou pentru el, dar pe care îl puteți folosi amândoi este și un album foto personalizat. În el se vor regăsi fotografii de la începutul relației și momentele memorabile prin care ați trecut împreună, lăsând loc și pentru cele de la nuntă și cele cu copiii. Pentru un cadou cu adevărat special, trebui să-l și personalizezi puțin. Să îi faci coperți de lemn, de exemplu, să scrii pe prima pagină un citat care să vă reprezinte, o monogramă și multe altele. 

Cadouri intime

Chiar dacă ați programat deja luna de miere, nu înseamnă că nu puteți evada undeva, vreo trei zile, înainte de nuntă. Este un cadou mai mult decât perfect, deoarece vă va ajuta pe amândoi să mai scăpați puțin din acel carusel de emoții și liste cu ce mai trebuie dus la capăt pentru ziua nunții. Pentru că este vorba despre un cadou pentru el, de data aceasta lasă-te pe tine pe plan secund și alege acele destinații care îl fac pe el fericit. Strălucirea din ochii lui va compensa faptul că tu te plictisești de moarte în timp ce el pescuiește, dar cu siguranță nu va uita nici de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *