Rochii de bal găsești pe 4prom.de

Bună draga mea, pentru ca mai avem puțin și începe școală, implicit se apropie balul bobocilor dar alte evenimente la care avem nevoie de îmbrăcăminte eleganta și de rochii frumoase, m-am decis sa iti prezint un magazin online pe care l-am descoperit recent. 

Asa cum te-am obișnuit magazinul este din afara tarii, pentru ca da-mi voie sa iti zic ca pe la noi nu am găsit ceva pe gustul meu, totuși pentru ca site-ul și implicit magazinul mi-a fost prezentat de o prietenă ce sta în Germania, am decis sa iti las în paranteza denumirea categoriilor asa cu se scriu ele în germana. 

Îmi este dificil sa aleg un singur model, pe site am găsit o gama variata și recunosc ca multe sunt absolut fenomenale. Am găsit rochii de bal ( Ballkleider). Îți voi lăsa modelul mai jos dar în același timp voi continua sa iti arata și altele.

Este relativ greu sa alegi doar un model, multe sunt frumoase și fie ca au mânecă scurta sau lunga au acel ceva ce le face speciale ( Ballkleider Mit Ärmeln). Consider ca fiecare femeie trebuie sa aleagă modelul care o avantajează și care o face sa se simta speciala. 

Eu una am un complex legat de mâinile mele și tocmai de aceea aleg rochiile cu mâneci fie ele lungi dacă este răcoare dacă nu ¾ pentru a ascunde ceea ce pe mine ma deranjează. 

Știi deja ca eu caut haine plus size și de aceea pentru mine este important ca magazinul din care intenționez sa fac cumpărături trebuie sa aibă și aceasta categorie, cea a hainelor plus size ( große größen ballkleider) destinata femeilor cu câteva kilograme în plus sau care au o structura altfel fata de cele slim fit. 

Este prima data când ajung sa vizitez acest magazin, 4prom.de și recunosc ca ma atrag o multe de modele, multe fiind unice și interesante si tocmai de aceea am ales sa iti prezint produsele ce mie mi-au atras atenția. Acestea fiind spuse, te invit pe site sa îmi spui ce model îți place și ce părere ai despre alegerile mele. 

Un comentariu la „Rochii de bal găsești pe 4prom.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *