Sprâncenele conturate și aranjate schimba fizionomia fetei

Bună draga mea, azi am decis sa iti povestesc o întâmplare de-a mea care mi-a schimbat total percepția despre sprâncene dar și despre modul în care eu vedeam saloanele de cosmetica în sine.

Fiind blonda naturala, implicit sprâncenele mele sunt blonde, pe lângă asta și genele au vârfurile blonde și cele inferioare nu se observa aproape deloc. Ceea ce înseamnă că permanent trebuie sa am grija sa le conturez într-un fel sau altul.

Știi deja ca sprâncenele conturate și aranjate schimba fizionomia fetei și pentru ca deja știam asta am decis sa îmi fac programare la pensat și vopsit sprâncene la un salon restul de renumit. Ajung eu în timp util și ma așez, aștept sa îmi vina rândul și merg apoi în partea unde se realiza aceasta parte de cosmetica.

Ma așez frumos pe patul acela, imi da cu vopsea, smulge 2-3 fire și îmi zice gata. O întreb dacă a terminat și îmi spune foarte lejer, da, tu nu vezi ca ai 3 fire…ce astea sunt sprâncene.

Am plecat cu un gust amar, pus și simplu ma deranjat modul în care mi-a vorbit și astfel am ajuns sa îmi cumpăr singura vopsea pentru sprâncene și ceea ce am nevoie pentru ale face acasă.

Știam deja de existența vopselei pentru sprâncene și cum se folosește dar recent pe Tiktok am găsit un alt produs de la Maybelline, pentru ca este ușor de folosit – cel puțin asa era prezentat, m-am încumetat și l-am cumpărat de pe Notino.ro

Am zis totuși sa nu risc și sa cumpăr și o vopsea sprâncene ca poate acest produs nu se potrivește sau pur și simplu nu ma înțeleg cu el.

Deci este ca un tuș cu aceeași pensula subțire și fina, cu ajutorul căreia aplici produsul. După aplicare aștepți aproximativ 20 de minute și îl înlături. Astfel sprâncenele vor avea contur și culoare, fix ca atunci cand sunt tatuate, pentru ca asa se și numește produsul Tattoo Brown de la Maybelline.

Efectul durează cam 3 zile, cel puțin la mine atâta a rezistat dar pentru ca nu mereu am timp sa folosesc vopseaua și de ce nu poate fi folosit în paralele pentru umple golurile, mi se pare foarte eficient și ok.

Ma bucur ca am aflat de existența acestui produs și astfel evit sa ajung pe mana unor cosmeticiene fără chef de munca, și care nu știu sa își tina gura, astfel nu mai am experiente neplăcute și ma bucur de sprâncene perfecte asa cum îmi place în intimitatea casei.

Tu ai încercat acest produs, ce produse folosești pentru conturarea sprâncenelor și bineînțeles ce părere ai despre acesta de la Maybelline?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.