Ai grija de dantura ta, este un aspect foarte important

Bună draga mea, zilnic auzim și vedem la televizor și în mediul online diferite informații despre îngrijirea danturii, dar cu toate astea sunt destul de multe persoane ce nu cunosc aceste lucruri, sau chiar mai grav care nu se spala deloc pe dinți.

Consider ca este un aspect important și trebuie sa avem cunoștințe, măcar limitate, despre îngrijirea danturii, mai ales ca durerile de dinți nu sunt asa de ușoare. Este greu de tratat si îți spun drept ca se pot fi prevenite cu vizite periodice la medicul stomatolog.

Deși trăim într-o perioada în care avem acces la informații și ne este la îndemână sa găsim soluții la diferite probleme, chiar și asa nu suntem fruntași când vine vorba de igiena orala și implicit mers la cabinetele de stomatologie. Îți spun drept ca,  asta pleacă de acasă, pentru ca dacă nu avem grija sa învățăm copii sa folosească periodic periuța și pasta de dinți.

Îți spun drept ca eu ii explic fetitei mele cat de importata este perierea dinților și de cele mai multe ori o ajut sa ia decizia corect si sa folosească o pasta de dinți adecvata vârstei ei.

Înainte de a vorbi de implant dentar dar și alte subiecte ce se încadrează în aceasta categorie, trebuie sa iti spun ca ceea ce vedem la televizor, legat de pasta de dinți este fals, și aici ma refer la cantitatea de produs ce trebuie pusa la o spălare pe dinți. Nu se pune asa cum ne arata fiecare reclama realizata și difuzata atâta în mediul online cât și la televizor, ci mult mai puțin, asta în functie de vârstă, dar absolut niciodată asa de mult.

Nu știu dacă știi dar anul acesta am fost în Sibiu, este un oraș minunat dacă ai ocazia sa te bucuri de el și nu pățești ca mine. Care am început sa caut de zor un cabinet stomatologic pentru ca durerea nu îmi permitea sa ma distrez și sa ma bucur de vacanta.

După ce am trecut pragul celor de la Totaldent am înțeles ca am ajuns pe mâini bune și ca ei ma vor ajuta. După ce am rezolvat problema și am scăpat de durerea sâcâitoare, m-am interesant și am aflat ca sunt cei mai buni cand vine vorba de implant dentar Sibiu, si pentru ca niciodată nu știi cand ai nevoie este bine sa ții legătură cu ei, pentru ca ei știu ce fac.

Dar asta pentru ca vreau sa știu care sunt cei mai buni în domeniu, și cum plănuiesc sa merg destul de des în Sibiu, chiar as vrea sa ma mut acolo, cred ca trebuie sa știu din timp unde pot apela pentru urgente stomatologice.

Ai cautat vreodată paradontologie Sibiu? Eu una sunt curioasa din fire și m-am uitat și am aflat ca este o ramura a medicinei dentare care se ocupa cu studiul întregului sistem care menține dinții în oasele maxilare. Consider ca este un subiect destul de interesant, un subiect pe care deși nu îl cunoaștem asa cum trebuie, aceasta afecțiune numita parodontoza ajunge sa ne afecteze într-un fel sau altul.

Trebuie de asemenea sa știi ca atunci când cauți un cabinet stomatologic, ai nevoite de unu ce îți poate face și o radiologie. Și pentru ca eu cautam ceva în Sibiu am încercat bineînțeles sa vad ce rezultate îmi aduce radiologie dentara Sibiu și recunosc ca m-am bucurat enorm când am văzut ca la Totaldent găsesc și acest serviciu.

Ce program are clinica Totaldent?

Iti spun sincer ca de mult timp ma gandesc ca trebuie sa fac cateva schimbari, si ca este important sa avem grija de dantura noastra pentru ca durerile de dantura nu sunt placute si chiar periculoase, nu de putine ori mi-a spus medicul ca o infectie facuta si netratata la masele, poate ajunge la cap sau la creier si poate fi fatala. De asemenea iti zic drept ca daca esti in Sibiu si cauti un medic stomatolog, daca vei cauta urgente stomatologice Sibiu, vei gasi si cabinetul celor de la Totaldent, o clinica situata pe Strada Rennes, nr 2, Sibiu. Cu usurinta se poate spune ca este o clinica ce iti pune la dispozitie o gama diversa de servicii.

Printre care si implantul dentar, tratamente de canal la microscop – endotontie, dar si multe alte servicii, trebuie sa iti mai spun si faptul ca program acestie clinici este urmatorul: luni, miercuri si joi: 14.00 – 20.00, marti si vineri – 10.00-18.00.

Asa ca daca vizitati orasul Sibiu, despre care pot spune ca este un oras minunat, pe care-l vizitez cu mare placere de fiecare data cand am ocazia. Daca aveti nevoie de un stomatolog, va sfatuiesc sa treceti pragul clinicii Totaldent, pentru ca aici vei gasi o profesionistii si persoane dedicate meseriei alese. Spun asta din experienta, este tare neplacut sa mergi in vacanta si durerea de dinti sa iti strice concediul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.