Cele mai bune oferte le găsești la Decathlon!

Salutare dragii mei, Ce mai faceți? Eu astăzi sunt pusă pe fapte mari. Vreau să fac cumpărături pentru întreaga familie dar am ca de fiecare dată un buget în care trebuie să mă încadrez. Ca să reușesc am apelat și acum la un magazin care are prețuri mici și calitate superioară . Este vorba despre Decarhlon, asta în cazul în care nu v-ati dat deja seama despre ce magazin este vorba. Am intrat pe decathlon.ro si am ales câteva produse din categoria PRIM PRET TEHNIC. Poate ca o sa vă gândiți că este vorba despre anumite produse care nu sunt tocmai ok din punct de vedere calitativ. Din fericire însă vă înșelați . PRIM PRET TEHNIC inseamna acele produse care au cel mai mic pret din fiecăre categorie dedicată unui sport anume.

Aceste articole sportive beneficiază de un preț foarte mic cât și de toate caracteristicile tehnice absolut necesare pentru practicarea sportului preferat în cele mai bune condiții de siguranță. Alegând produse din această categorie pot și în acest anotimp să cumpăr îmbrăcăminte și încălțăminte din colecția toamnă la cele mai bune prețuri. Hai să vă arăt ce mi-am luat. Dacă nu alegeam din această categorie cu siguranță nici de această dată nu mi-aș fi luat nimic pentru mine și m-aș fi sacrificat pentru fetiță mea Maya. Am ales pentru mine o pereche de încălțăminte de sezon de care sunt foarte încântată.

Pentru Maya am ales o pereche de ghete călduroase numai bune pentru zilele reci. Ea este în continua creștere și chiar trebuia să îi cumpăr ceva . Mă bucur că am găsit aici ce aveam nevoie pentru ea.


Pentru soțul meu am găsit o pereche de încălțăminte de drumeție care sigur îi vor plăcea foarte mult. El merge foarte mult pe jos și avea nevoie de ceva călduros și ușor pentru a se simți confortabil în acest anotimp capricios. Aceste ghete sunt exact ce are el nevoie. Sunt ușoare, călduroase, impermeabile astfel încât se poate bucura de căldură și picioare uscate tot timpul, nici nu ii intră apă și nici nu transpiră beneficiind de o respirabilitate ridicată.

Tu obișnuiești sa îți faci cumpărăturile la Decathlon? Eu fac asta ori de câte ori am nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru familia mea cât și pentru accesorii sportive pentru sporturile noastre preferate. Îți place ce am ales pentru mine și familia mea? Ce produse ti-au atras atenția din colecția de toamnă?

Pentru că mi-au mai rămas câțiva bănuți am reușit să îi mai iau Mayei un trening gros, călduros și frumos și o căciulă perfecte pentru vremea de afară. Pentru mine si pentru sotul meu am mai luat cate o bluza călduroasă ce ne va fi de real ajutor zilele reci de toamnă și de ce nu și iarna care se apropie cu pași repezi și care se anunță a fi una grea, rece și lungă. Pur si simplu imi este imposibil sa ma opresc din cumparat produse de pe Dechatlon, pentru ca promotiile se tin lant si pe langa asta mereu gasesc ceea ce am nevoie.

Hai si tu in magazinele Dechatlon pentru ca doar asa te poti convinge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *