De unde poti cumpara mobilier de baie de calitate?

Zi de zi, fie ca vrem sau nu, ajungem sa facem o vizita baie, daca vorbim de zilele nelucratoare atunci cu siguranta vizitam acest loc mult mai des. Este fix la fel ca atunci cand deschizi usa frigiderului in ideea ca vei gasi ceva nou. Daca ne apucam sa cautam pe internet vei gasi informatii despre cat de mult timp petrecem in baie. Totusi nu despre asta vreau sa vorbim azi, ci despre locul ideal de unde poti cumpara mobilie pentru baie.

Indiferent de cat de mult timp petreci in baie, consider ca la fel ca in orice incapere trebuie sa acordam atentia necesara cand vine vorba de mobilier, nu poti pune lucruri alan-dala si sa ai pretentia ca totul sa fie ok. Cred cu tarie ca trebuie sa fie primitoare si sa te atraga, fie ca petrecem cateva minute sau cateva zeci de minute. Stiu persoane ce isi petrec pana la 30 de minute, dar fiecare cu tabieturile lui.

De unde poti alege mobilier de baie?

Stiu sigur ca poti merge in magazinele fizice, dar pentru ca pandemia ne impedica sa facem acest lucru, eu am decis sa vin in ajutorul vostru si sa va prezint un magazin online Savini Due, aici am gasit mobilier de baie perfect combinat pentru a da personalitate baiei mele.

Iti spun drept ca desi eu nu petrect timp mult in baie, recunosc ca vana are un rol important, cu ajutorul ei imi place sa ma relaxez dupa o zi lunga de munca sau pur si simplu dupa o zi plina, consider ca o baie calda, cu saruri si geluri de dus si spumant de baie, este tot ce am nevoie pentru o seara relaxanta. Totusi consider ca baia trebuie sa se potriveasca cu restul casei, si bineinteles sa reflecte personalitatea celor ce locuiesc in aceea casa, dar principalul criteriu, tebuie sa se potriveasca cu restul casei.

De asemenea ma gandesc ca este important ca fiecare corp de mobilier, toaleta si vana, sa se combine perfect. Eu una as opta pentru culori neutre, nu imi place ideea de baie roz sau verde neon, totusi temperate…cred ca poate iesi ceva minunat. Un bun exemplu este acest dulap, combinat cu gri se vede absolut fenomenal. Deschide baia si in acelasi timp este o culoare vibranta.

Poti gasi o multime de informatii pe pagina de Facebook sau pe internet, trebuie sa cauti mobilier baie Savini Due, si cu siguranta vei gasi o multime de modele interesante, si modalitati de a amenaja baie. Metode ce poate schimba in totalitate o incapere banala poate deveni atractia sau chiar subiectul de discutie intre prieteni.

Iti spun drept ca eu inca mai ma de lucrat la baia mea, pentru a ajunge in acel punct in care sa ma pot mandri cu ea, dar totusi faptul ca am un dulap in care imi pot depozita lucrurile, vana destul de incapatoare este perfect pentru moment, pe viitor cu siguranta voi incerca sa o amenajez asa cum visez si bineinteles in functie de spatiul pe care-l am.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.