De unde poti cumpara rechizite scolare?

Anul aceasta a fost un an special pentru mine, a fost anul in care fetita mea a inceput scoala si a intrat la clasa pregatitoare sau clasa 0 cum se mai spune. Desi deja sunt in vacanta, una prelungita, pot spune drept ca inceputul a fost unul plin de emotii. Am inceput sa caut ceea ce aveam nevoie pentru un inceput atata in magazinele fizice cat si cele online. Aventura incepe cand apar cerintele…printre care se numara creioane HB 2, sau caiat cu patratele mari, nu caietul de matematica clasic, pe care am invatat eu in anii de scoala.

Am inceput sa caut caiete, coperti si etichete si ma gasit o site-ul celor de la Gutuie.ro, un magazin ce are pe langa rechizite scolare si alte lucruri pentru scoala si nu numai. Pe lista de cumparaturi pentru scoala se afla caiet cu foaie velina, etichete si coperti pentru caietele speciale. Hartie colorata si creponata, acuarele de tip pastila. pensule si pahar special.

M-am bucurat enorm cand ma vazut ca pot cumpara mai toate produsele de pe lista dintr-un singur loc si mai ales fara sa fiu nevoita sa alerg prin magazinele fizice dupa ele, cred ca stii foarte bine ca in aceea perioada magazinele sunt aglomerate si toata lumea aleaga dupa cele necesare inceperii unui nou an scoloar cu brio.

Ce rechizite are nevoie Maya pentru scoala?

Am tinut foarte mult sa gasesc caiete care au coperti frumoase, pentru a fi atrasa de scoala si in acelasi timp sa le diferentieze. Pe langa aceste caiete cu foaie velina A5 care are copertile dublu cerate si lucioase, m-am uitat si dupa etichete pentru ca da, ne-au fost cerute la scoala si pe langa asta, o ajuta pe Maya sa stie care sunt caietele ei. De asemenea ne-au cerut carton si hartie colorata, asta pentru orele de AVAP si Dezvoltare personala. Din cate am observat eu….sunt un fel de lucru manual cum faceam noi la scoala.

Am gasit aici seturi de cate 10 culori intense, 100 de coli de carton, format A4, cu un gramaj de 160gr/mp. Printre culori se regasesc cate 10 coli: albastru, maro, roz, verde inchis, galben, vernil, portocaliu, rosu, turcoaz, negru.

Consider ca este important sa alegi ceea ce au nevoie si sa fie de calitate, aceste cartoane colorate vor fi ideale pentru activitatile Mayei si o vor ajuta sa isi realizeze ceea ce ii se spune la scoala, va avea proiecte de scoala exact asa cum isi doreste, si da-mi voie sa iti spun este destul de competitiva si se supara cand ceva nu ii iese asa cum isi doreste.

Stii deja ca imi plac magazinele aprovizionate si de unde poti cumpara mai multe produse, pentru ca da….prefer sa comand online si sa cumpar ceea ce am nevoie, mai ales in contextul actual cand nu avem voie si este indicat sa stam acasa si sa asteptam curierul sa ne aduca ceea ce avem nevoie. Sincer…pandemia a schimbat multe lucruri si in acelasi timp cred ca a afectat foarte multe afaceri, dar prin comandarea produselor din magazinele online, sustinem companiile ce fac livrari si de ce nu…magazinele online.

Acestea fiind spuse te invit sa vizitezi magazinul Gutuie.ro, magazinul cu o gama variata de produse si preturi accesibile, de asemenea iti voi lasa mai jos pagina lor de Facebook dar si datelor de contact, poti oricand sa iei legatura cu ei sa vezi daca au produsele de care tu ai nevoie.

Alege sa stai acasa si sa cumperi de pe Gutuie.ro, mai jos vei gasi datele de contact, numarul de telefon dar si programul de lucru, asftfel vei stii exact unde ii gasesti si ce program de functionare au.

CONTACT

  • 0731 270 748
  • office@gutuie.ro
  • Splaiul Independentei 319, SEMA Parc, Obiectiv 19B
  • Luni-Vineri, 09:00-17:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *