Florăria de vis este florăria online care livrează pentru tine fericire și parfum

Bună draga mea! A trecut ceva timp de când nu am mai vorbit asa ca azi m-am gândit sa iti povestesc câte câteva din ceea ce am făcut în aceasta perioada în care am lipsit.

Sper ca te găsesc ok și ca indiferent de cât de dificila este acesta situație, articolul meu sper ca îți va aduce zâmbetul pe buze și te vei bucura alături de mine când vei citi povestea buchetului călător care aduce zâmbete și lacrimi de fericire.

În primul rand vreau sa iti spun ca totul a început cu ideea de livrare flori în București, și pentru ca prietenii sunt alături indiferent de distanta dintre ei fizic, mereu poti face o supriza și aduce zâmbete pe buzele cuiva cu un buchet de flori atent ales de la o florărie ce face livrări.

Pentru a pune în aplicare acest plan, mai exact sa îmi surprind cea mai buna prietena cu un minunat buchet de flori de ziua ei, am apelat la Florăria de vis, pentru ca ei fac livrări și pot astfel zâmbetul pe buze tuturor.

Am început sa caut ceva pe gustul prieteni mele și pentru ca nu am găsit ceva gata făcut am luat legătura cu ei și le-am spus ce îmi doresc. Le spus ca vreau sa aleg un buchet colorat cu mai multe tipuri de flori.

M-am bucurat ca am găsit pe cineva cu care pot vorbi și explica ceea ce vreau. Mi-au dat alternative și pot spune drept ca fiecare floare a fost atent aleasa pentru prietena mea.

Astfel am alcătuit un buchet de flori absolut superb, plin de culoare cu un miros uimitor. Buchet ce au adus bucurii și lacrimi în ochi de bucurie. Consider ca asta este important și tocmai de aceea am ales o florărie ce ofera servicii de livrare flori în București, pentru ca ei au grija sa livreze flori proaspete, culoare și special alese pentru cel ce urmează sa primească buchetul.

Îți spun drept ca ma bucura faptul ca au început sa ofere astfel de servicii, pentru ca deși situația actuala este dificila și ne este greu sa fim alături de cei dragi, cel puțin fizic, asa ca dacă ne gândim putem oferii zambate și de la distanta și astfel ne putem bucura de reacțiile lor chiar dacă nu suntem gata un fata.

Dacă vrei sa oferi o supriza cuiva drag, poți oricând sa alege Florăria de Vis pentru ca ei îți pun la dispoziție serviciul de livrare flori. Eu una pentru asta vreau sa ii felicit și sa le mulțumesc ca m-au ajutat sa îmi surprind cea mai buna prietena cu un minunat buchet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.