Plan de afaceri pentru firma ta

Buna draga mea, cred ca toata lumea viseaza la un moment dat sa aiba propria lui afacere dar sincer nu toti reusesc, pentru ca ne lovim de lucruri pe care nu le cunoastem. Astfel facem un pas inapoi si ne pierdem entuziasmul si ajungem sa inchidem aceasta idee intr-un colt si fie se asterne „praful” peste idee, fie se pun alte idei peste si nu mai revenim la aceea idee.

Eu recunosc ca am cochetat cu aceasta idee, ba chiar de vreo cateva ori, totusi exact cum spuneam mai sus, m-am lovit de lipsa de cunostinte. Nu stiu ce inseamna plan de afaceri, si nici nu stiu sa pun bazele unui astfel de plan. Asa ca azi incepem cu notiunile de baze si pe parcus sper sa stim ceea ce avem nevoie si daca nu, eu una voi apela la o companie specializata pentru ca da, doresc ca atelierul meu sa fie un venit legal si sa pot lucra cu drag de fiecare data.

Ce este un plan de afaceri?

Planul de afaceri este un instrument de planificare menit sa ofere o vizibilitatea mai buna asupra telurilor si evolutiei unei anumite afaceri pentru care a fost creat. In principiu ce am inteles eu, este un plan sau o detaliere a obiectivelor menite sa faca o afacere sa evolueze si practic cu cat reusesti cu atata poti „bifa” si observa cum se dezvolta afacerea ta.

Acum sa stiu ce inseamna mai exact un plan de afaceri, am intrat pe Risco.ro si am inceput sa vad ce gasesc pe site-ul lor in aceast sens. In primul rand trebuie sa iti spun ca daca nu stii ce ai de facut, poti apela la serviciile lor, ei au anumite pachete si iti pun la dispozitie personal calificate pentru astfel de detalii.

Consider ca este important sa pui bazele afacerii tale, este important sa urmezi ceea ce visezi. Sau cum se spune mai exact, sa lucrezi pentru visul tau. Cred cu tarie ca daca primesti ajutor si ai alaturi de tine persoane capabile care te ajuta sa evoluezi, poti ajunge departe.

Este important sa iti asculti instinctul si sa speri, sa ai rabdare si atunci cand esti jos, sa te ridici, sa nu renunti, pentru ca intr-o afacere exista si posibilitatea ca uneori sa fii sus si apoi sa fii jos, pentru ca da….o afacere are urcusuri si coborasuri si cu rabdare si multa ambitie dar pe calea corecta poti ajunge in varf.

Risco.ro este compania ce pune pret pe visele tale, firma care are anumite pachete special realizate pentru a pune bazele unei afaceri, ei vin cu idei de planuri de afaceri, dar si cu posibilitatea de monitorizarea unei afaceri, serviciu ce permite unui manager sa verifice si sa urmareasca campania, Fiecare serviciu este descris detaliat si sunt mentionate preturile pentru fiecare in parte.

Acestea fiind spuse, eu m-am gandit si voi incepe sa pun bazele unei afaceri, imi voi pune bazele planului de afaceri daca nu voi reusi cu siguranta voi apela la serviciile lor, pentru ca stiu sigur ca atelierul meu va succes daca apelez la specialisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *