Spune da unui recuperator de caldura de la Altecovent! Iata de ce!

Din pacate zi de zi respiram un aer contaminat, fie ca ne petrecem timpul la exterior sau la interior. Cele mai multe substante toxice de la exterior sunt cunoscute, insa in ce masura le cunoastem si pe cele din locuinta noastra? Ce putem face pentru a le diminua si cat de periculoase sunt pentru sanatate puteti citi in randurile care urmeaza.

Care sunt substantele toxice din locuinta noastra

Produsele pentru curatenie, detergentii si balsamul de rufe, praful, alergenii, fumul de tigara, mucegaiul si igrasia sunt doar cativa dintre substantele care pot dauna grav sanatatii noastre. Sunt cele care afecteaza calitatea aerului pe care il respiram si desi ai spune ca aerisesti zilnic locuinta prin deschiderea ferestrelor, nu faci decat sa recirculi un aer contaminat pentru ca si cel de la exterior este la fel de poluat. Ce poti face in acest sens? Ia in calcul varianta unui recuperator de caldura pentru un aer mai curat.

Opteaza pentru un recuperator de caldura

Aceste sisteme se pot gasi in magazinul Altecovent, unul dintre cele mai apreciate magazine pentru calitatea pe care o ofera clientilor, atat prin produse cat si prin servicii.

Un sistem de ventilatie cu recuperator de caldura are rolul de a elimina aerul contaminat dintr-o incapere si de a aduce un aer proaspat in schimb. Sistemele sunt dotate cu filtre pentru eliminarea prafului, alergenilor, a polenului, cat si a altor substante, recuperand in acelasi timp caldura din aerul eliminat cu ajutorul unor recuperatoare ceramice.

Sistemele cu recuperator de caldura vin cu foarte multe avantaje atat pentru sanatatea noastra cat si pentru bugetul nostru. Poti sa vezi si acest articol pentru mai multe detalii.

Ce mai trebuie sa stii

Probabil cunosti deja faptul ca praful poate provoca alergii, dar si aparitia astmului, iar modificarea presiunii aerului poate duce la dureri de cap si articulare. La fel se intampla si cu aerul din interiorul locuintei, acesta ne afecteaza sanatatea.

In cadrul magazinului Altecovent poti gasi si produse de monitorizare a calitatii aerului, mai concret a nivelului de CO2. Astfel ca in orice moment vei sti calitatea aerului dar si umiditatea din locuinta.

Descopera gama de produse din magazinul Altcovent si opteaza pentru un astfel de sistem, iar calitatea aerului se va imbunatati foarte mult. Sanatatea este importanta, iar aerul pe care il respiram este vital pentru noi.

Date de contact:

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *