Vapy este o mini narghilea electronica

Buna draga mea, azi vorbim despre un subiect relaxant parca perfect pentru vremea de afara dar si cu situatia actuala, pentru ca este imposibil sa nu te gandesti la pandemie si la ceea ce se intampla in jurul nostru.

Trebuie oarecum sa iti spun ca este un subiect diferit fata de ceea ce eu abordez aici, dar stiu ca este in trend si tocmai din acest motiv m-am decis sa vorbesc despre Vapy. Iti voi spune ce este Vapy dar si ce arome iti pune la dispozitie. Desi nu sunt fumatoare si nici narghilea nu am inceput, Vapy exact asta este, o narghilea electronica usor de folosit.

Daca am dezvaluit subiectul, acum a venit vremea sa iti spun ca ai sunt de doua feluri, sau mai bine spus doua categorii principale: vapy narghilea cu nicotina si vapy narghilea fara nicotina. In primul rand pot spune ca imi place cum arata, pentru ca despre faptul ca are nicotina sau ca exista si varianta fara nicotina, nu ma pot pronunta. Pentru ca mai sus am mentionat faptul ca nu fumez. Dar pot spune ca sunt elegante, colorate si cu o multime de arome. Perfecte pentru a fi pe placutul tuturor.

Iti voi spune ca Vapy este o mini narghilea, compacta si usor de utilizat, se poate reumple ceea ce consider ca este un mare plus. Aromele lor fac totul din punctul meu de vedere, si chiar daca nu cunosc sentimentul de a trage din narghileaua obisnuita, pe care le-am vazut in restaurantele specifice. Totusi iti spun ca ideea acestui concept este unic si foarte practic.

Nu poti merge cu narghileaua clasica pe strada….sa fim sincer este mare, tocmai de aceea Vapy vine in ajutorul tuturor celor ce folosesc aceste produse, si le pune la dispozitie o mini naghilea electronica.

Pot sa iti spun ca au 9 arome disponibile pentru cele fara nicotina, si 6 arome daca le preferi pe cele cu nicotina. Printre cele fara nicotina, le putem aminti pe urmatoarele:

  • fructul pasiunii
  • pepene cu efect de gheta
  • banana si capsuni cu efect de gheata
  • piersica si capsuni

Daca vorbim de cele cu nicotina – aici putem sa le mentionam pe urmatoarele:

  • fructe de padure
  • piersica
  • struguri cu menta
  • classic tabacco
  • vanilie

Sincer pe mine ma atrag cele fara nicotina, avand arome mult mai exotice.

In concluzie, daca esti in cautare de ceva nou si nu stii ce sa incerci sau pur si simplu consider ca trebuie sa apelezi la Vapy narghilea electronica, pentru ca au diferite arome, este usor de folosit si este cu reumplere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *