Alege folia strech neagra pentru coletele tale

Buna draga mea, azi vorbim despre multe lucruri despre cum a decurs viata mea in materie de locuri de munca si iti voi povesti cum am invatat eu sa pregatesc coletele s-au mai bine spus, cum pregatesc firmele coletele si cat de usoara este munca lor, in primul rand pentru ca…eu una chiar ma chinui sa ambalez coletele pe care le expediez.

Acum ceva vreme am avut ocazia sa lucrez la o firma ce se ocupa cu aprovizionarea librariilor din Bucuresti si nu numai, am avut ocazia sa vad cum se pregatesc cartile si comenzile si procesul dinainte asezari cartilor pe raftul pe librariilor si cum magia se intampla. Iti zic drept ca a trecut ceva vreme de atunci dar nu am putut uita nici pana acum cum ei isi pregateau cartile si implicit coletele pentru livrare. In primul rand se asigurau ca acestea sunt foarte bine impachetate pentru a fi sigur ca totul este ok si nu se pierd pe drum, dar ceea ce am observat la ei, este faptul ca nu infoliaza cutiile ci folosesc scoti lat din acela colorat.

Cand am schimbat locul de munca am inteles ca pentru ei era ok asa, dar sincer consider ca foloseau foarte mult scoci si ca puteau schimba modelitatea si sa foloseasca folie stretch neagra, pusa peste cutia de carton care era inchisa si siligata cu scoci. Am observat aceasta modalitatea de a sigila paleti ce contineau cutii cu arhiva, ei foloseau folie stretch neagra pentru paletii ce urmau sa fie distrusi, pentru ca….da documentele arhivate au termen de valabilitate sa zic asa, si cu folie stretch transparenta paleti ce urmau sa fie mutate in alta parte, pratic aveau un cod al lor care ii ajutau sa isi faca treaba corect si fara probleme.

Iti zic drept ca mi se pare interesant acest mod de a ambala un colet, imi place ideea si recunosc ca de multe ori cand am primit colete acestea au fost invelite in acest tip de folie, care pur si simplu iti simplifica munca, fiind strech este super ok si poate fi asezat pe orice forma, compact si in acelasi timp protejeaza continutul.

Trebuie sa iti mai spun ca cei de la KangooPack, sunt experti cand vine vorba de ambalare si iti pun la dispozitie o multime de produse si dispozitive care iti pot usura munca, recunosc ca desi au trecut anii am pastrat legatura cu colegii mei si cu siguranta le voi spune ca aceasta modalitatea este mult mai ok si mai practica.

Iti las mai jos datele de contact, poate iti vor fi de folos si bineinteles ca pagina de facebook si in acelasi timp te invit sa imi spui tu cum ambalezi coletele, te chinui cu scoci sau alegi versiunea usoara si la indemana, cum sunt aceste folii, eu cu siguranta voi lua legatura cu ei si imi voi cumpara o rola neagra pentru a-mi usura munca si a putea economisi timp, pentru ca da…timpul este o mare problema pentru mine.

Contact:

  • Adresa
    Strada Fabricilor nr 5, cod 510001, Alba Iulia
  • Telefon
    +40 735 730 227
  • E-mail
    office@kangoopack.ro

Pagina de facebook: Kangoopack

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *