Cadouri pentru el de pe Notino.ro

Bună draga mea, uite a trecut și jumătatea lunii Noiembrie, oare unde se grăbește timpul asta și de ce nu mi se par zilele lungi ca în perioada copilăriei… Deci înainte sa trecem la subiect, hai sa intrebam: timp de ce esti grăbit?

Acum ca am pus întrebare și poate vom primi și un răspuns hai sa revenim la luna Noiembrie la Black Friday și bineînțeles la cât de speciala este aceasta luna pentru mine. În primul rand este luna în care s-a născut fetita mea, dar și soțul meu. Amândoi au beneficiat de cadouri din partea mea și pe acestea le-am cumpărat de pe Notino.ro, pentru ca m-am decis sa profit de reducerile de pe site și de promoțiile atractive.

M-am tot gandit ce ii pot cumpăra și pe lângă faptul ca am ales ceva și pentru Maya, în coșul de cumpărături am pus acest set pentru soțul meu. Îmi place ideea de produse la fel, pentru ca știu deja ca de benefice sunt pentru par, mai ales dacă vorbim de șampon și balsam.

Îți spun drept ca nu sunt fan acestor tipuri de cadouri, dar știu ca lui ii place aceste produse și se înțelege ( sa spun asa) cu marca și în special aceasta gama Dove Men+Care asa ca acest este fix pe gustul lui.

Setul conține gel de dus, deodorant și șampon, toate trei au un miros plăcut, nu foarte puternic, ceea ce este perfect. Pentru ca deși îmi place sa simt mirosul gelului de dus pe piele, prefer sa se simta mai bine parfumul folosit, atunci când este cazul.

Trebuie sa recunosc ca îmi place și geanta în care sunt puse, se încheie cu fermoar și este suficient de încăpătoare pentru a depozita alte lucruri. Și trebuie sa iti zic ca eu sunt genul de persoana ce pune în diferite cutii și genți, multe lucruri.

Îmi place gama lor variata de seturi cadou Crăciun , fie ca vorbim de cadouri pentru ea sau el, de ce nu și pentru copii pentru ca da, de pe Notino.ro am cumpărat pe lângă acest set cadou un parfum LOL penteu fetita mea, dar și un set format din gel de dus, balsam de buze și pahar tot pentru ea.

Profita și tu de livrare gratuita în perioada 22.11-28.11 și asa poți face cadouri parfumate celor dragi.

Consider ca Notino este un magazin ce pur și simplu te ajuta atunci când ai nevoie, fiind în permanenta aprovizionat și cu produse interesante potrivite pentru întreaga familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *