Cadouri parfumate de pe Notino.ro

Bună draga mea, uite ca mai aveam puțin și vine Moș Crăciun, o perioada frumoasa și o zi speciala în care așteptăm cu nerăbdare dimineața magica în care vom găsi sub brad cadouri. Fie ca este ceea ce ne dorim fie altceva cu siguranță ideea unui cadou cu numele nostru ne aduce bucurie.

Deși nu îmi place sa las totul pe ultima suta de metrii anul acesta am pierdut total noțiunea timpului și am uitat ca trebuie sa mai cumpăr câteva produse pentru a completa cadourile celor dragi. Nu am stat pe gânduri și m-am dus pe Notino.ro pentru ca știam deja ce vreau sa cumpăr și am început sa caut cadouri pentru ea.

Îți voi spune sincer ca acesta este pentru mine, deși știu sigur ca voi găsi și eu ceva sub brad anul acesta m-am decis sa fac ceva în legătură cu asta și sa aleg ceea ce mie îmi place și ce îmi doresc. Astfel am ales acest parfum Good Girl by Carolina Herrera și recunosc ca ma atras ideea de pantof dar mirosul este demențial și sunt sigura ca am făcut alegerea corecta.

După ce m-am asigurat ca în cos va exista ceva ptr nu mine și bineînțeles pe sufletul meu am început sa caut parfumuri bărbați și i-am ales parfumul de mai sus de la Gilles Cantuel – Arsenal Black și l-am ales pentru ca mi-a plăcut flaconul. De asemenea îți zic ca pe lângă asta am mai achizionat un Calvin Klein care miroase wow și care vine cu pompita ce poate fi inlocuita cu capacul clasic și astfel poate fi pulverizat ca orice alt parfum.

Moșul anul acesta va fi unu parfumat și atent ales pentru membrii familiei mele. Am ales sa comand de pe Notino.ro pentru ca știu ca aici ajung mereu la timp și ca sunt de calitate. Sper ca soțul meu sa fie incantata de acest cadou și ca le va folosi cu drag.

Am ales ceva parfumat și pentru fetita mea, dar…nu am reușit sa ii fac poze, firea ei curioasa nu ma ajuta și îmi este imposibil sa ascund ceva de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *