Adio colăcei, adio burtica

Bună draga mea, un nou an am început, deja suntem la jumătatea lunii ianuarie și parca am zis de prea multe ori: „de luni intru la dieta”. Nu știu cum ești tu, dar eu una chiar vreau sa fac câteva schimbări anul acesta și sa încep sa fac alegerile corecte, trebuie sa am grija în primul rand pentru ca nu mai 20 de ani și pur și simplu nu mai pot manca absolut orice la orice ora, pentru ca nu organismul se schimba și totul mai nou totul se depunde fix pe unde nu ne dorim. 

Nu sunt fan sala de sport, deși țin minte ca am mers și am făcut zumba o buna perioada de timp, dar atunci aveam și companie de mers la sala și totul era altfel. Totuși acum as alege sportul în aer liber, cred ca este mai potrivit ca să nu mai zic ca și pandemia ne-a făcut sa alegem aceasta varianta. 

Dechatlon este magazinul perfect pentru a face achiziti când vine vorba de haine pentru sport, fie ca vorbim de haine pentru copii sau adulți, de asemenea poți cu ușurință sa cumperi pe lângă articole  vestimentare poți cumpăra și greutăți, diferite accesorii ptr a face sport si chiar dispozitive. Am devenit mare fan al magazinelor acestea. Pur și simplu mereu am găsit ceea ce am cautat, pur și simplu mi-am echipa întreaga familie cu haine groase pentru acest sezon la preturi accesibile. 

Nu am mai stat pe gânduri și m-am apucat sa fac cumpărături. Mi-am pus în cos tot ce am nevoie pentru a desfășura activitate dorita în aer liber dar și acasă. 

Am început cu o saltea ca aceasta.

Îmi place ideea de sport în aer liber și dacă asta ma ajuta sa ajung în cea mai buna forma eu zic ca trebuie sa profit și sa ma bucur de asta. Chiar dacă este frig acum afara…pot cu ușurință sa ard grăsimile și în casa, în compania unei melodii pe gustul meu. 

Pentru ca sportul este mai plăcut în doi, trebuie sa ma gândesc și la soțul meu, asa ca m-am decis sa adaug în cos și un set gantera de 10kg și bineînțeles ca voi lua și unu de 5kg pentru mine, astfel amândouă voi spune adio colaceilor și kilogramelor acumulate în urma sărbătorilor. 

De fiecare data apelez la Dechatlon mai ales când vine vorba de sport și mișcare. De aici am cumpărat recent bluze polar pentru întreaga familie și acum ne putem bucura de vremea de afara. 

Eu aleg sa fac sport și cu a alimentație potrivita cred ca voi ajunge în sezonul cald cu kilogramele dorite pentru ca da, consider ca poți sa arati bine și sa mănânci ceea ce iti place dar cu moderație și de asemenea nu este nevoie sa renunti la plăcerile vinovate pentru ca apoi îți va fi mult mai greu și tentațiile sunt mari. 

Te-ai gândit cum vei arde caloriile anul acesta, ți-ai făcut un plan alimentar și unu de include multă mișcare. Te invit pe Dechatlon pentru a vedea ce poți cumpăra sa iti vina în ajutor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *