Arata fabulous cu Stailer

Bună draga mea! Azi sunt nostalgica și pentru ca de mult nu ți-am mai povestit, m-am gândit ca azi e vremea sa vorbim despre ceea ce îmi place mie. În primul rand trebuie sa iti zic ca îmi place sa călătoresc, totuși trebuie sa menționez încă de la început ca îmi place ideea de călătorie dar nu de lunga durata, ceva de genu scurte și dese. 

Îmi place sa vad lucruri și locuri noi și tocmai de aceea prefer sa stau câte puțin în fiecare loc, acolo unde am ocazia sa ajung. Un loc vizitat recent sau mai bine spus un oraș vizitat a fost Sibiul, despre care pot spune ca este foarte frumos și foarte civilizat. Nu am avut ocazia sa vad mare lucru din atracțiile lui dar în mare ceea ce am văzut a fost frumos. 

Am ajuns cu ocazia unui eveniment și pentru ca prietena mea știa deja locul, ne-a făcut programare la Stailer, un coafor care pur și simplu te face sa te simți răsfățată, și dă-mi voie sa iti zic ca orice femeie are nevoie de asta din când. 

As fi putut destul de ușor sa caut coafor Sibiu dar atunci când ai nevoie de anumite servicii este important sa mergi acolo unde cu adevărat știi ca le primești și mai ales pe recomandări. Știam deja de Stailer și ca oferă servicii de calitate și chiar nu ma așteptăm să am ocazia sa ma bucur de serviciile lor

Vorbeste cu coafeză ta și nu vei pleca dezamăgita 

Nu de puține ori s-a întâmplat sa mergem la salon cu o idee în cap și pentru ca nu se potrivește fizionomie nostre coafeză sa nu reproducă întocmai acel make up sau aceea coafura, și îți spun drept ca eu apreciez acest tip de oameni, în primul rand îmi demonstrează ca știu meserie și nu o practica doar de dragul de a face asta. Pentru asta jos pălăria și ma înclin în fata lor. Exact asa s-a întâmplat în cazul meu, găsisem un coc superb dar care pur și simplu nu se potrivea cu mine și cu felul meu de a fi și astfel după ce mi-a explicat motivele pentru ca nu va reproduce acel tip de coc m-am lasat pe mana lor și rezultatul a fost wow. 

Consider ca dacă vrei sa arati fabulos la un eveniment trebuie sa te implici, trebuie sa vorbești cu persoana care urmează sa te ajute și sa care practica meseria de make-up artist sau coafeză și sa ii explici, este păcat sa pleci dezamăgita și sa nu te bucuri ulterior de eveniment. 

Sibiul este un oraș minunat, plin de oameni frumoși și ma bucur ca am avut parte experiente interesante, chiar dacă timpul a fost scurt și nu am reusit sa vad foarte multe.

Eu sunt multumita de rezultat și cu siguranță dacă mai ajung în Sibiu și am nevoie de serviciu de calitate voi apela la Stailer, pentru ca aici m-am bucurat de experienta și de oameni care pur și simplu știu ce au de facut. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *