Copilărie și bombe de baie pentru copii de la Notino

Iti povesteam cândva ca Maya este foarte dezamăgita când comanda ceva și în colet nu se găsește nimic și ptr ea. Ei bine m-am învățat minte și am decis ca de acum încolo sa nu o mai sar, ba din contra am grija sa comand și ceva pentru ea.

M-am tot gândi ce as putea comanda și oare ce ii place ei cel mai mult. Este o fire schimbătoare și dacă azi ii place un anume joc sau o jucărie…ei bine după câteva zile se sucește și nu ii mai place, totuși am observat ca este consecventa si când vine vorba de baie ii place variata de multa spuma și colorata dacă se poate.z

Zi și făcut am cautat pe Notino.ro și am găsit câteva produse destinate copiilor și pe lângă geluri de dus, parfumuri pentru copii am găsit și aceste tablete efervescente care au încântat-o încă de prima data când am cumpărat un pachet. Se găsesc doua tipuri de astfel de bombe de baie dar recunosc ca mai mult ii plac acestea.

În acest pachet sunt 9 tablete parfumate și colorate : rosu, galben și albastru și toate trei lasă apa frumos colorata și cel mai important nu irita pielea copilului. Pentru ca îmi place categoria mama și copilul o vizitez de fiecare data și chiar dacă mai are câteva tablete în cos, ii cumpăr încă un pachet, pentru a fi sigura ca baia ramane o placere și ca atunci când am mai mare nevoie nu rămâne fără.

Îți spuneam ca sunt doua tipuri, ei bine sunt acestea tip tablete efervescente Foam Makers și mai sunt unele stil pernuțe, care au aceea folie ce se topește în apa calda, recunosc ca acestea nu au avut un asa mare succes la ea, pentru ca o deranjează punguța aceea, chiar dacă ea se topește.

Trebuie sa iti spun ca acesta sunt XXL și la fel ca primele colorează apa și o parfumează discret, nu irita pielea copilului și chiar dacă ei nu ii place sunt de la EP Line și sunt la fel de interesante ca primele prezentate.

Și pe lângă asta vei găsi o mulțime de alte produse ce vor stârni reacții plăcute din partea celor mici. Eu una știu ca Maya se bucura pentru orice lucru mic destinat ei și cum ziua este mai buna dacă ea este fericita și zâmbește, este o placere enorma sa contribui la asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *