Cumpara un cititor coduri de bare de pe Idmag.ro

Se spune ca dacă vrei sa fii cu adevărat fericit trebuie sa trăiești în prezent și sa iti ierți trecutul. Sincer cred cu tărie ca asa este dar azi vorbim despre trecut și prezent pentru ca da… Totul se leagă într-un fel sau altul și daca nu ai grija de ceea ce faci in trecut sau ce decizii iei totul se poate schimba in viitor. Totusi azi despre ce vreau altceva vreau sa iti vorbesc si despre ceea ce candva conta si cat de mult s-au schimbat lucrurile.

In trecut daca m-ai fi intrebat ce vreau sa ma fac cand voi fi mare…ei bine cu mandrei ti-as fi raspuns ca vreau sa devin politis, dar inaltimea nu ma ajuta si astfel am ajuns sa fac orice altceva cu totul opus fata de ceea ce speram ca voi deveni cand voi creste. Apoi am inceput sa lucrez in diferite locuri de munca, dar….totusi desi nu am schimbat domeniul…am lucrat in diferite firme. Totusi pot spune ca unele mi-au fost dragi si am tinut minte, printre care se numara si munca intr-un depozit de carti, care pur si simplu m-a schimbat.

Cand am inceput sa lucrez am inceput ca operator calculator in depozitul de carti, sau mai bine spus in spatele unui lant de librarii, pentru ca da, asta era mai exact, biroul din spatele lantului de librarii, si introduceam in calculator tilurile cartilor venite in depozit care erau ulterior impartite pe librarii si care ajungeau pe rafturile acestora si implicit la iubitorii de carte. De asemenea eram nevoite sa scrie codul ISBN manual, totusi aici am descoperit prima data cititorul de coduri de bare cu fir, pentru ca pur si simplu il aveam nevoie sa scanam anumite carti intr-un tabel.

In primul rand trebuie sa stii ca este important ca atunci cand pui o cifra gresite totul se schimba si pur si simplu in cazul cartilor daca ai gresit codul ISBN pur si simplu te trimite la alt titlu si implicit alta carte. Sunt multe mdele de cititoare coduri de bare, dar eu am avut ocazia sa folosesc unu simplu dar foarte util. De asemenea trebuie sa stii ca aceste cititoare se folosesc in mai multe domenii.

Trebuie sa stii ca principala piata unde se foloseste acest tip de cititor DS2200, este cea de retail, urmand ca pe plan secundar dupa cum urmeaza: horeca și evenimente, transporturi și logistică, industria ușoară/curată, OEM/instituții guvernamentale, pur si simplu este un instrument sa il numim asa, pur si simplu ne usureaza munca si ne scapa de o munca titanica. De aceea consider ca este un bun necesar.

Iti zic de asemenea ca un astfel de cititor coduri de bare ii ajuta pe cei din industria transporturilor si daca ma gandesc eu bine am gasit ceva de genu si in arhiva. Pentru momentele in care au nevoie de o anume cutie cu documente din depozit, acestea al randul lor avand coduri de bare. Scanad acele coduri si locatiile acestora. Este un proces destul de interesant si recunosc ca daca nu este respectata totul se duce de rapa.

Acest tip de cititor coduri de bare, trebuie sa iti zic ca vine în ajutorul firmelor mici din sectorul de retail pentru fluidizarea activității, mărirea productivității și creșterea veniturilor. Acestea vin in ajutorul tuturor comerciantilor si ii ajuta sa eficientizeze procesul si sa creasca veniturile si implicit reduce timpul de procesarea comenzilor si operatorul scapa astfel de introducerea manuala.

Iti zic sincer ca de multe ori m-am gandit la ideea asta, la cat de eficiente sunt aceste cititoare de bare si cat de utile sunt intr-un business, in primul rand pentru ca erorile de tastare sunt destul de comune si asa cum am spus putin mai sus pot produce ravagii daca o singura tasta este gresita, pur si simplu si sincer…cred a este dificil sa reusesti in 8 ore de munca sa nu gresesti.

Stii deja ca exista o vorba ” sa grestesti este omeneste” si iti zic drept ca intr-un fel sau altul la asta s-au gandit cei ce au inventat aceste cititoare de coduri de bare. Pur si simplu este util si destul de bun in orice domeniu. Sunt multe domenii in care sunt utilizate si pur si simplu sunt la indemana tuturor celor ce au nevoie de aparate care sa le usureze munca. Sunt multe modele disponibile pe site-ul celor de la Idmag.ro, ei iti vin in ajutorul nostru si ne pun la dispozitie instrument menite sa ne usureze munca si in acelasi timp a ne ajuta sa fim mai eficienti si sa evitam greselile de tastare.

Acestea fiind spuse, mai jos vei gasi detaliile necesare pentru cititor de coduri de bare si tipurile acestora si de asemenea vei stii ce tip de cititor iti trebuie in functie de business-ul tau.

ContactStr. Siriului 36-40, București, sector 1, 014354, Romania
Smart ID Dynamics S.A.
Nr. Ord. Reg. Com.: J40/5939/10.06.2010
C.U.I. RO27043917

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *