Lenjerie frumoasă de Ziua Îndrăgostiților – ce să alegi? Ce anume sa cauti?

Bună draga mea! A trecut deja Crăciunul și mai sunt doar câteva zile pana când vom lasă acest an în urma și vom trece cu bine în noul an. Dacă ar fi sa fac o retrospectiva a acestui an as spune ca a fost unul bun, și ca s-au întâmplat multe atâta bune cât și rele, atâta timp cât privești cu ochi buni schimbările și ceea ce se întâmplă. 

Pentru ca niciodată nu este prea devreme sa începi căutarea cadourile potrivite pentru cei dragi, azi am decis sa vorbim despre cadouri menite sa aducă zâmbete în ziua de Valentine’s Day!

Știi deja părerea mea despre ce cadouri trebuie sa oferi și ca trebuie sa ai grija sa cunoști persoana căruia urmează sa ii oferi cadou, dar dacă vorbim de cadouri de ziua îndrăgostiților aici nu se pune problema, pentru ca trebuie sa știi câteva lucruri despre persoana ce urmează sa primească cadoul. Îți voi arata cateva modele interesante de pe Victoriassecretbeauty.ro pentru ca ei pun accent pe frumusețe și feminism. Am văzut cei drept produse interesante, de la parfumuri, lenjerii intima, accesorii, toate menite sa facă dintr-o seara banala una de neuitat. Cel puțin în imaginatia mea. 

Îti spun drept ca acest model îmi place, în primul rand pentru ca este animal print și acesta este senzual prin simplu fapt ca emana eleganta și feminitate. Pe lângă acest model pe site vei găsi și alte modele la fel de interesante. De asemenea am găsit și parfumuri, genți, și produse de înfrumusețare versiunea Pink. Și pentru ca rozul este culoarea ce ma definește, aleg sa comand aceasta loțiune de corp.

Din punctul meu de vedere aceste produse sunt perfecte pentru a fi utilizate împreună. Orice femeie vrea sa arate minunat și sa aibă pielea catifelata atunci când persoana iubita ii este alături și mai ales într-o zi asa de speciala ca Ziua Îndrăgostiților. 

Deși consider ca trebuie sa ne iubim în fiecare zi din an nu strica sa fim mai apropiați în aceasta zi și bineînțeles deși cred ca un cadou poate fi oferit cu orice ocazie, trebuie sa recunosc ca ma simt speciala când soțul meu se gândește și cumpăra ceva special cu ocazia acestei zilei. 

Dar doamnelor trebuie  știm ca reprezentantele sexului frumos sunt destul de răsfățate nu putem sa ii uitam pe domnii din viata noastră, pentru ca da…. Și ei au nevoie de atenție noastră și de ce nu de cadouri. Asa ca atunci când dorești sa primești și speri sa primești un cadou, ai grija sa oferi și tu celui de lângă tine. 

In concluzie daca dorești sa faci un cadou doamnei de lângă tine și tu draga mea dacă vrei sa iti surprinzi soțul său iubitul de Valentine’s Day te invit sa vizitezi magazinul celor de la Victoriassecretbeauty.ro pentru ca ei știu cât de speciala este aceasta zi și au produsele potrivite pentru fiecare femeie, și bineînțeles ca de ele se pot bucura și bărbații din viata lor.

Alege cadoul perfect și veți avea parte de o zi a îndrăgostiților de neuitat, dar totuși nu uita, poți oferi cadouri oricând nu doar în zilele speciale. 

7 comentarii la „Lenjerie frumoasă de Ziua Îndrăgostiților – ce să alegi? Ce anume sa cauti?

  1. Cadourile cele mai potrivite pentru femei dinpartea bărbaților sunt cele care plac amândurora. Pentru că în dragoste funcționează principiul reciprocității. Printre acestea se află lucrurile pe care și-ar dori să le poarte femeia iubită: o lenjerie frumoasă, un parfum etc. Iar cele de la Victorias Secret sunt de o calitate deosebită. Le știu și le apreciez mult.

  2. Lenjeria intima este extrem de importanta, aleg in functie de model, culoare, si imi da o stare de bine purtand ceva sexy, deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *