Aleg Chauffeur și Davidintercar și bine fac

Buna draga mea! Azi am primit o veste foarte bună și chiar mi-a făcut ziua mult mai frumoasa! Totuși puțin s-au schimbat lucrurile când am înțeles care este treaba și cât de important este sa găsesc serviciile necesare în timp util.

În primul rand hai sa iti zic despre ce este vorba: vine în tara o persoana foarte draga mie și are nevoie pentru o perioada de timp de o mașină și un șofer. De obicei nu era o problema asta dar acum fiind vorba de multe deplasări și o perioada de timp mai lunga…ei bine lucrurile se complica puțin.

Nu am stat pe gânduri pentru ca o prietena mi-a povesti despre serviciile Chauffeur și despre Davidintercar, asa ca am pornit toate motoarele și am adunat informațiile necesare despre serviciile oferite de ei.

În primul rand m-am bucurat sa vad ca au oferte destul de bune și ca sunt foarte prompti, le-am detaliat itinerariu celui ce urmează sa folosească serviciile lor și mare mi-a fost uimirea când am primit un răspuns favorabil si pe lângă asta…scapam de o grija destul de mare… Cine va conduce mașina.

Îți zic drept ca m-am gândit sa închiriez o mașină prin serviciul rent a car, dar pentru asta aveam nevoie de timp liber…si eu chiar nu dispun de asta și drumurile pe care trebuie sa le facă, sunt multe și dese. Astfel am ajuns la concluzia ca trebuie sa găsesc o companie ce îmi pune la dispoziție și mașina și șofer.

Un alt aspect care mi-a atras atenția a fost serviciul Bucharest airport transfer și asta e foarte util, pentru ca da, aveam nevoie de cineva care sa îl preia de la aeroport și să-l ducă la destinație, mai ales ca avionul acestuia aterizează în miezul nopții.

Mi se pare interesant ideea acestei companii, dar mai ales serviciul Chauffeur m-a incantat si chiar ma bucur ca am ascultat de prietena mea și am ales sa apelez la serviciile lor. Pe lângă asta simplitatea site-ul și faptul ca poți alege tipul mașina dorit reprezinta un mare plus.

Airport Transfer este un alt serviciu util, și acesta ne este pus la dispoziție de cei de la Davidintercar, ei au grija ca totul sa fie asa cum ne dorim. Cu bine s-au exprimat ei, comanda mașina dorita cu șofer și bucurate de drumu, ei au grija ca tu sa ajungi la destinația dorita.

Atâta pentru varul meu dar și pentru mine pe viitor voi apela la serviciile lor, stiu ca nu ma vor dezamăgi și la sfârșitul zilei voi fi la destinația aleasa în siguranță și ma voi bucura de drum dar și de alegerea făcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.