Cadouri de Ziua Îndrăgostiților găsești pe Notino.ro

Bună draga mea! Încă câteva zile și vom celebra iubirea, deși eu cred ca iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi și ca nu avem nevoie de ocazii speciale pentru a iubi și a ne arata sentimentele. Azi despre asta vreau sa vorbim despre iubire și lucruri frumoase

M-am gândit câteva zile la ce cadouri sa ii cumpăr soțului cu ocazia acestei zile și trebuie sa iti zic ca am ales cadouri pentru amândoi de pe Notino.ro și ma bucur ca am ales sa procedez asa.

Am ales doua parfumuri dar trebuie sa iti zic ca mi-a fost dificil sa aleg unele pentru ca gama lor destinata sa devina un cadou valentines day barbati, este variata și interesanta, dar ma bucur de fiecare data ca am de unde sa aleg și reușesc sa îmi surprind soțul cu cele mai interesante parfumuri.

Îmi plac amândouă, sunt exact pe gustul nostru și recunosc ca într-un fel se completează unul pe cealalt. În primul rand Calvin Klein este unul din preferatele mele, pur și simplu imi îmbie simțurile și ma învăluie cu aroma lui fermecătoare de fiecare data când îl folosesc.

Pentru soț am ales Acqua de Gio – Giorgio Armani un parfum bărbătesc cu note interesante dar care zici ca a fost făcut pentru el, se potrivește perfect cu personalitatea lui.p

Îți spunea mai sus ca au o gama variata și poți cu ușurință sa cadouri de valentines day pentru el, cadouri ce îl vor surprinde plăcut de fiecare data. Îmi plac ambele produse alese și cu siguranță voi comanda și cu alta ocazie aceste parfumuri.

Consider ca trebuie sa ne bucuram de micile momente și sa ne arătăm iubirea în orice moment. Recunosc ca la un moment dat țineam cont de asta și ma deranja dacă nu primeam nimic, dar acum m-am maturizat nu mai țin cont de asta și pur și simplu ma bucur de prezenta celui drag și de familia mea.

Te sfătuiesc sa te bucuri de promoțiile disponibile pe Notino și sa alegi cadoul potrivit pentru persoana de lângă tine, dar eu zic sa faci ca mine și sa alegi un cadou pentru amândoi. Astfel va veți bucura de ziua Îndrăgostiților împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *