Când se strica camionul apelează la Camioane-Autoexpress.ro

Bună draga mea! Azi vom schimba puțin topicul și oarecum ne ducem cu pași repezi spre un subiect tot opus cu ceea ce ești obișnuita sa găsești aici, azi vorbim despre camioane și despre piese le camioanelor dar și despre cât de mult îmi plac aceste mașini mari și recunosc ca mi-aș dori sa am posibilitatea sa condu unul, măcar o data in viata.

Știu ca vei spune ca aceste mașini nu sunt pentru femei și ca noi trebuie sa conducem mașini mici sau chiar sa avem șofer, dar atunci când este crescuta și educata de un mecanic auto…ei bine datele problemei se schimba și ajungi sa visezi ca ești șofer profesionist și ca ai posibilitatea sa conduci un camion sau un tir…hai totuși sa revenim cu picioarele pe pământ și sa îți explic cum ajuns sa vorbesc și să-mi aduc aminte de copilărie și de vremurile de mult apuse.

În primul rand recent am descoperit Camioane – Autoexpress, magazinul ce știe exact ce piesa ai nevoie pentru mașină ta și o livrează exact atunci când tu ai nevoie. Atunci când lucrezi într-un domeniu în care depinzi de mașini și trebuie sa ai o flota anume cu un număr variat de mașini și camioane, trebuie sa știi exact ce furnizor este de încredere și de unde poți cumpăra piesele necesare, atunci când mașina de strica.

Asta am învățat pe pielea noastră în momentul în care am stabilit ca va livra la timpul termostatul pentru camionul nostru Man F2000, este imposibil și uneori deranjat sa nu te înțelegi cu furnizorul și uneori te poate costa mai mult de cât este nevoie.

Aici am găsit termostat pentru ManF2000

Nu știu multe despre mașini dar știu clar ca indiferent de marca și de defecțiune nu este ok sa o amâni, pur și simplu ajungi sa deteriorezi alte piese și astfel cheltuielile sunt mai mari.

Am dat peste Camioane-Autoexpress.ro atunci când avem mai mare nevoie și pot recunoaște ca ideea a fost bună și de atunci stim exact la cine sa apelam pentru piese auto dar și pentru servicii de calitate. Aici am găsit piesele potrivite pentru flota noastră auto și ma bucur enorm ca știu ca ma pot baza pe serviciilor oricând.

Cu alte cuvinte pe Camioane-Autoexpress.ro găsești piesele necesare pentru camionul tau. Aici găsești seriozitate și servicii de calitate, știi exact ca ceea ce comanzi este ceea ce ai nevoie dar trebuie sa știi ca pentru a avea parte de o colaborare reușită, tu ca si șofer trebuie sa știi ce marca de mașină ai, ce număr de sașiu și multe alte informații care face mașina ta unica. Știi deja ca un temostat de iveco nu se va potrivit la mașină ta și tocmai de aceea detalii face diferența.

Pentru ca eu am fost foarte mulțumită de serviciile lor îți voi lăsa aici datele de contact, pentru a fi mai ușor pentru tine sa iei legătură cu ei.

Contact

S.C. Sing Sing S.R.L, Bulevardul Ferdinand I, Nr. 60, 510114, Alba Iulia, Jud. Alba.

Sunați-ne acum: +40 746 204 794.

E-mail: office@camioane-autoexpress.ro.

RO 10745070, J01/295/1998.

Luni-Vineri: 9-17, Sambata: 9-12.

Vreau sa te rog sa apelezi cu încredere la serviciile lor, cu multa seriozitate și cu un profesionalism ieșit din comun, acești oameni știu ceea ce este mai bun pentru camionul tau și știu cât de important este pentru tine.

Eu am salvat contactul lor și apelez la ei de fiecare data, îmi place când găsesc furnizori de încredere și mai ales persoane cu care pot comunica cu usurinta și care știu exact ce au de făcut și au un sistem bine pus la punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *