Ce papa bebe și ce ne propune papabebe.ro?

Îmi aduc aminte cu mare drag de perioada în care Maya începea sa mănânce. Nu am avut probleme și recunosc ca ma bucur ca a fost asa. Pot spune ca probleme nu am avut mai deloc, cel puțin nu pana anul acesta când a făcut pentru prima data enterocolita, dar aceasta este un subiect despre care putem vorbi cu alta ocazie.

Azi vorbim despre cum am făcut tranzacția de la lapte la mâncare și cât de dificil mi- a fost sa respect unele lucruri. Știi deja ca diversificarea începe la vârsta de 6 luni dacă nu chiar mai târziu. Asta conform experților și sincer cred ca au dreptate dar în același timp cred ca aceste lucruri țin de fiecare copil în parte.

Îmi aduc aminte cu placere de perioada în care Maya încerca diferite alimente, știu ca dacă erau acrișoare se strâmbă, era tare haioasa, dar noi am mers pe varianta clasica bucatele mai măricele sau date prin răzătoare cât sa nu se poată îneca cu ele. Azi în schimb îți prezint un produs interesant care vine în ajutorul mămicilor în aceasta perioada.

Vorbesc despre suzeta fructe, pentru ca da…si bebe trebuie sa pape fructe și legume și dacă molfaind la ele și simțind gustul.

Sincer mi se pare foarte utila aceasta suzeta, pur și simplu ma bucur sa vad ca s au gândit la asta și ca vin în ajutorul mămicilor. În primul rand ca este groaznic sa sa inece cel mic, și cu ajutorul acestei suzete pur și simplu scapi de aceasta grija.

Poți pune diferite fructe și sa te bucuri de reacția celui mici când descoperă gustul fiecăruia. Este ușor de folosit și poate fi ținut de bebe în mana. Se poate steriliza la fel ca alte suzete și asta este un mare avantaj.

Am răsfoit site-ul papabebe.ro și am găsit o mulțime de produse interesante pentru cei mici, pur și simplu mi se pare ca vin în ajutorul mămicilor și au preturi avantajoase, trebuie doar sa plasezi comanda cu cele necesare.

Suzeta fructe este din punctul meu de vedere un  dispozitiv pentru cei mici și utile pentru adulți. Diversificarea este un proces complex care ajuta copilul sa se formeze și trebuie sa ții cont de anumite principii. Eu una știu ca am avut ceva de furca cu aceasta perioada și ma bucur ca am trecut cu bine și ca nu am avut alergii și alte probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *