Coafura ca la salon chiar la tine acasă

Încet și timid primăvară își arata zâmbetul și prin urmare a venit vremea sa renunțăm la căciuli și la alte accesorii menite sa ne apere de frig, a venit vremea sa ne lăsăm capul descoperit și sa ne punem în evidenta podoaba capilara.

Totuși ce ne facem dacă nu avem timp să mergem la salon și de ce nu, putem menționa și bugetul pentru ca da, se stie ca nu toată lumea își permite o vizita la salon sa nu mai spunem una lunara. Eu una ma încadrez la prima categorie, lipsa timpului își spune cuvântul și ajunge de cele mai multe ori sa merg cu parul prin în coada sau coc, dar am decis sa fac schimbări și sa îmi cumpăr toate cele necesare pentru aranjarea parului și sa fac asta din confortul casei mele.

Am început sa caut placa de indreptat parul cu aburi și am gasit ceea ce cautam. Știam deja ca este foarte ok și ca nu deteriorează parul atâta de tare, asa ca este fix ce am nevoie.

Ce mi se pare foarte interesant la aceasta plata de par este faptul ca are funcția cu abur și fără abur. Pe lângă asta are 3 trepte de temperatura și pe site vei găsi ce treapta se potrivește unui anumit tip de par.

Se asemenea vei observa ca, pot face atâta bucle dar sa și îndrepți parul cu ea, cu alte cuvinte poți cu ușurință sa scapi de a cumpăra mai multe produse de styling și cu ajutorul tehnologiei cu abur, parul tău rămâne sănătos și strălucitor.

Produsul vine însoți de manual de utilizare și acesta te ajuta sa arati fenomenal și sa te bucuri de coafuri uimitoare si elegante, potrivite pentru diferite evenimente.p

Pe Ginas.ro găsești informații utile despre acesta placa de pat cu aburi, aici vei afla la ce temperatura trebuie sa folosești placa în funcție de tipul de par, dar și ce trebuie sa faci dacă se întâmplă să îți cada în apa.

Din punctul meu de vedere consider ca trebuie sa știm anumite lucruri, în primul rand pentru ca binele nostru dar și pentru ca aflând astfel de lucruri știm ce avem de făcut în diferite situații. Totuși treburi menționat ca este necesar sa nu ne panicam.

Lăsând aceste subiecte la o parte, te invit pe site-ul celor de la Ginas.ro sa vezi ce alte produse de styling ne-au pus la dispoziție și cum putem arata fabulos fără vizite la salon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *