Renoveaza cu produse de calitate

Nu știu cum sunteți voi dar eu una abia aștept sa se încălzească afara sa ma pot apuca de renovat. Pur și simplu trebuie sa fac câteva schimbări importante dar m-ai ales trebuie sa ma apuc de zugrăvit.

Recent Maya a avut o idee inedita și s-a apucat sa scrie pe pereți, drept urmare pereții din dormitor trebuie neapărat varuiti și pentru asta am început sa caut vopsea lavabila interior, pentru ca anul acesta m-am decis sa caut ceva ce se poate șterge dar și de calitate.

Anii trecuți am folosit o vopsea lavabila oarecare, nu am ținut cont de sfaturile experților și pot spune ca regret, deoarece se vede clar ca nu am ales cele mai calitative produse, asa ca de data asta nu mai fac rabat de la calitate și merg pe mana celor de la idealMIX.ro, în primul rand pentru ca aici am găsit ceea ce caut și o mulțime de culori, plus ca pe lângă asta am primit sfaturi utile și numai bune de pus în practica.

Am ales produse diferite pentru fiecare camera, fiecare se pliaza cu ceea ce am eu nevoie. Pentru living am ales acest produs. O lavabila de interior Latex VL 20, are un aspect ușor satinat, de culoare alb

Pereții devin rezistenți la murdărie și mucegai, recunosc ca nu ma lupt cu mucegaiul, dar e bine sa fii precaut,  știm deja ca este periculos.

Printre beneficii se numără: un aspect mat uniform, rezistenta la murdărie, acoperire excelenta, dar și permeabilitate la vaporii de apa.

Pentru camera Mayei am ales un alt tip de produs, aici m-am gândit sa adaug culoare și am ales Prima VL 10 , o lavabila de interior cu peste 1000 de nuanțe disponibile… Aici a fost o adevărată distracție sa alegi o singura nuanta și cu greu s-a decis fetita mea asupra culorii.

Din punctul meu de vedere nu exista o perioada anume când poți renova sau schimba câteva lucruri prin casa, eu aștept primavara pentru ca se usucă totul mai repede și pot folosi apoi camera fără probleme. Totuși ma bucur ca i-am găsit pe cei de la idealMIX.ro și de acum înainte doar la ei voi apela când am nevoie de lavabile fie ca vorbim despre cea de interior sau despre cea de exterior. Aici găsești în primul rand produse de calitate dar și persoane dispuse sa iti explice diferența dintre produse și de ce îți recomanda un produs în defavoarea altui produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *