Sporturi de apa în siguranță cu Decathlon

Bună draga mea! Îți spun sincer ca ma minunez pe zi ce trecere de cât de repede cresc cei mici, ma uit la fetita mea și parca mai acum ceva vreme o legănam și așteptăm să facă primii pași. Timpul parca zboară și este deja la vârsta la care îmi poate spune ce anume își dorește sa facă și ce nu ii place.

Zilele trecute am avut o discuție cu ea legata de statul în casa și de practicarea unui sport, iti zic ca este un copil activ, energic și sincer cred ca o activitate de acest gen ar ajuta-o enorm sa se îndrepte spre ceva în viata și în același timp s-ar disciplina puțin. În toată agitația ei reprezinta un mic haos și îți zic ca uneori aceasta ma compleste și chiar are nevoie de ceva activitate.

Poate ca nu o sa faca performanta cu acest inot ,nici nu stiu daca imi odresc asta, pentru ca stiu ca orice sport de performanta in ziua de azi trebuie sustinut cu bani si momentan nu ne permitem asta iar competitiile sportive ii pot aduce multe dezamagiri. Deja cred ca ma gândesc prea departe, momentan am gasit un profesor bun, la un bazin de inot aproape de casa, curat si cu recenzii bune si caut echipament inot pentru copii.

Unde altundeva as putea gasi ce imi doresc pentru sport, pentru copii daca nu la #DecathlonRomania?

Pentru ca Maya sa mearga la inot indoor are nevoie in primul rand de un costum de inot. Am ales un costum de baie intreg, de culoare roz, culoarea ei preferata care sa se potriveasca foarte bine cu personalitatea ei. Este un costum de baie simplu la prima vedere insa este foarte bun calitativ si l-am gasit si la un pret foarte bun la Decathlon.

M-as bucura enorm daca fetitei mele i-ar veni #poftadesport si ar avea rezultate bune insa asta ramane de vazut.

Daca costumul de baie l-am ales acum m-am gandit sa aleg pentru ea o pereche de ochelari inot si o casca pentru cap.

Am ales acesti ochelari cu lentile transaparente, tot de culoare roz pentru ca se potriveste foarte bine cu costumul. Ce daca este vorba despre #inot, ea poate fi o fetita cocheta si eleganta chiar si atunci cand intra la apa!

Casca nu putea fi alta culoare decat roz, ar fi fost chiar aiurea sa ii aleg costumul si ochelarii roz iar casca sa fie alta culoare. Are totusi un pic model ca sa nu fie chiar asa simplu.

În concluzie știu ca Decathlon nu ma dezamăgește niciodată și ca aici voi găsi mereu produse de calitate superioara și mai ales destinate pentru activități sportive. Atât indoor cât și outdoor și pur și faptul ca am gășit produsele potrivite pentru înot fetita mea se va bucura de experiente unice și eu voi fi foarte fericita când va veni acasă și îmi va povesti ceea ce a făcut. Ma bucur sa cumpăr de fiecare data tot ce am nevoie din acest magazin.

#navigatie #inot #poftadesport #DecathlonRomania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *