Tot ce ai nevoie pentru copii găsești pe Bekid.ro

Bună draga mea, ma bucur sa te găsesc și sper ca ești bine. Azi ne întoarcem în timp și vreau sa vorbim despre ceea ce eu am ales de-a lungul timpului pentru fetita mea. Aceasta a crescut sunt deja șapte ani de atunci dar asta nu ma împiedică sa nu ma gândesc la ceea ce cândva era important.

Stii deja ca de cele mai multe ori ma gândesc cât de important este sa faci alegerile corecte la timpul potrivit, de exemplu eu ma gândesc ce uneori daca am luat cele mai bune decizii și îți zic drept ca în prezent cred ca da, deși poate pe viitor aceste lucruri se vor schimba. Azi de exemplu m-am gândit la ce am făcut în primi ani din viata Mayei.

Știu ca am ales sa cumpăr și în pătuț la mana a doua și îți zic ca povestea este interesanta, dar promit sa ți-o spun cândva și multe alte lucruri le-am ales asa, nu pentru ca banii ar fi fost o problema, ci pentru ca știu cât de repede cresc cei mici și cred cu tărie ca banii pe care i-aș fi alocat unui pătuț nou, pot sa fac altceva cu ei și chiar asa a fost. Totuși dacă ma întrebi acum as cumpăra un pătuț pentru bebeluși de pe Bekid.ro aici am găsit o gama variata de produse perfecte pentru cei mici și mai mari.

Inițial m-am gândit sa aleg varianta stil țarc din pânză, dar apoi m-am gândit ca poate nu este durabil și ca poate se strica panza din care este realizat. Ulterior am ales varianta din lemn fiind mai ok din punctul meu de vedere și pe lângă asta îmi place ideea de aparatori de pat în ton cu lenjeria de pat.

Din punctul meu de vedere Bekid.ro este magazinul ce îți pune mereu la dispoziție produse de calitate și perfecte pentru copilul tău. Recunosc ca îmi place și aceasta idee de pat, mai ales ca atunci când este mic, bebelușul simte nevoia sa stea cu mama și trebuie sa recunoaștem ca este mai ok și pentru proaspătă mămică sa aibă grija de cel mic și din acest motiv patul ce poate fi pus lângă patul părinților este din punctul meu de vedere cel mai bun.

Patul pe care eu l-am ales asa fost în genul acesta, una din părți era detașabil și multa vreme l-am ținut lipit de patul meu. Fiind astfel mai ușor și mai comod sa am grija de Maya pe timpul nopții. Deși l-am luat la mana a doua a fost perfect pentru ca nu am stat cu grija faptului ca poate cădea din pat și pentru ca am avut aparatori a fost protejata și nu și-a băgat mânuțele printre barele lui.

Consider ca este important sa găsesti în același loc ceea ce ai nevoie sa nu fii nevoit sa plasez mai multe comenzi pe diferite magazine doar ca să aduni strictul necesar pentru cel mic, și drept sa iti zic Bekid.ro este un mini-Mall pentru copii și aici găsești de la pătuțuri ca despre asta am vorbit azi pana la hăinuțe și jucării, trebuie doar sa aloci timpul necesar și sa faci comanda ce corespunde cu nevoile dumneavoastră.

Am folosit acest pătuț pana când nu a mai avut loc în el, pur și simplu este destul de înaltă pentru vârstă ei și deja are un metru și 30 de centimetri, pur și simplu am fost nevoita să-l schimb. În prezent are un pat normal de o persoană și îți zic sincer ca tranziția a fost ușoară

Îți zic ca ma bucur ca am luat acest pătuț, pur și simplu chiar dacă în prezent nu ma mai găsesc sa fac un alt copil, știu ca ma un moment dat va fi folositor cuiva care poate nu are posibilitatea sa cumpere unul nou. Între timp te invit pe Bekid.ro sa vezi ce minunății au pe stoc, nu doar pătuțuri pentru copii ci și alte produse utile atata în primele zile cât și pe viitor.

Spune-i te rog tu ce tip de pătuț preferi, de lemn sau tip țarc și bineînțeles as vrea sa îmi explici alegerea făcută, pentru ca vreau sa știu de ce alegi acest tip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *