Unde poți găsi spatii de închiriat în Timișoara?

Bună draga mea! Uite ca a mai trecut o săptămână și deja ne apropiem de jumătatea lunii februarie, cât de repede trece timpul. Drept sa iti zic ma minunez mereu de trecerea timpului și pentru ca asta ma uimește azi trebuie sa iti zic ca ne apropiem cu pasi repezi de înființarea noului sediu în Timișoara.

Știi deja ca Timișoara este un oraș frumos, cu o istorie frumoasa și pentru ca cel ce administrează compania noastră este de acolo, s-a gândit sa caute și sa deschidă o sucursala în acest oraș minunat. În primul rand pentru a asigura locuri de munca celor de acolo.

Într-o dimineața mi-a spus sa caut spatii de inchiriat Timisoara, l-am intrebat dacă glumește, ca știu cât de dificil este sa găsești un spațiu în acel oraș, dar pentru ca nu glumea m-am apucat sa caut și asa ajuns sa stau de vorba cu cei de la Spatii de Inchiriat și după ce le-am spus în mare ce am nevoie au venit cu câteva variante posibile.

Bineînțeles că pe lângă spațiu propriu zis am avut nevoie și de alte lucruri, și tot la ei am apelat fiind cei mai buni în domeniul dar și cei care au venit cu solutiile potrivite pentru nevoile noastre.

Domeniul nostru de activitate necesita și o hala în care sa ne desfășurăm activitatea propriu zis și unde sa putem depozita materialele folosite, asa ca le-am cerut o, oferte și pentru hala de inchiriat Timisoara , recunosc ca ma așteptăm să-mi spuna ca nu au dar mare mi-a fost când am primit oferta și halele prezentate aveau un spațiu de depozitare generos și puteau fi folosite imediat.

Chiar dacă nu ma voi muta eu la Timișoara știu ca ce vor lucra la aceasta sucursala vor avea nevoie de un birou de unde sa poata pune bazele afacerii și bineînțeles unde se vor lua cele mai bune decizii pentru compania noastră.

Nu am stat prea mult pe gânduri și le-am spus ca am nevoie și de o oferta completa pentru birouri de inchiriat Timisoara, aici am primit o oferta bine structurata și atent realizata care a fost trimisa către superiorul meu. Împreună cu acesta am pus bazele noului sediu social din Timișoara.

De asemenea am stabilit toate detaliile necesare pentru a ne muta și a deschide noul sediu în acest oraș și după ce toate au fost puse la punct ne-am mutat și am început sa lucram și în noul depozit. Ma bucur sa vad ca aceasta extindere a fost de succes și ca am găsit un partener de încredere care ne-a pus toate informațiile necesare la dispoziție și astfel aceasta extindere a fost făcută cu succes.

Recomand cu mare drag serviciile celor de la Delcase, pentru ca aici am găsit ceea ce aveam nevoie dar pe langa asta o echipa de profesioniști dispuși sa iti vina în ajutor cu spatiile potrivite nevoilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *