Apelează cu încredere la serviciile celor de la Gazduire.ro, sunt profesioniști!

Bună draga mea, recent am fost întrebata când m-am apucat de scris și am descoperit ca au trecut aproape 8 ani de când scriu pe acest blog. Cand a trecut timpul nu știu dar știu foarte bine ca ma voi bucura de fiecare articol și de fiecare moment petrecut alături de tine.

În momentul în care am decis ca trebuie sa fac ceva cu timpul liber nu ma gândeam ca voi ajunge să-mi aștern gândurile în mediul online și ca voi ajunge sa fiu persoana din spatele blogului Alinapink. Au trecut anii și ma uit cu drag la ce am scris cândva, cum timpul și experienta își spune cuvântul și își lasă amprenta peste fiecare rand scris aici.

Recunosc ca nu am avut experiente neplăcute, ca m-am bucurat enorm când am văzut ca firma de unde mi-am achiziționat domeniul este atât de ok și ma ajuta atunci cand am nevoie. M-am bucurat enorm și în momentul în care nu am avut surprize neplăcute, cum ar fi aceea ca blogul sa nu poată fi accesat sau funcțional.

În primul rand trebuie sa știi ca nu este ok sa te trezești cu toată munca pierduta pentru ca da, cunosc persoane cărora li s-a întâmplat asta și nu este drăguț, dar pentru asta nu trebuie sa iti faci griji dacă ai o companie bună și de încredere în spatele blogului. Oameni care iti răspund atunci cand ai o problema și găsesc soluții.

Este totuși recomand sa faci backup blogului și sa ia o parola destul de dificila, pentru a fi sigura ca totul este ok. Pe mine găzduire.ro m-a surprins plăcut când am văzut ca poți apela la ei atunci când ai probleme, nu se limitează doar la vânzarea domeniilor, ci îți vin în ajutor atunci când întâmpini necazuri și dacă țin de ei, te ajuta cu mare drag.

Uite ca tot vorbeam de backup, chiar și eu au un articol dedicat acestui subiect pe blogul lor. Găsești link-ul în imaginea de mai sus so dacă vrei sa scapi de orice problema.

O echipa de oamne minunați și talentați, dispuși sa iti răspundă la întrebări și sa găsească soluții atunci când apare o problema. Din punctul meu de vedere aceasta fraza caracterizează perfect echipa din spatele companiei Găzduire.ro, pe care ii găsești și pe Facebook alături de poze cu impresiile primite din partea persoanelor ce au apelat la serviciilor lor.

Am doar cuvinte de lauda la adresa lor pentru ca da, în momentele în care ceva nu funcționează corect pe blogul meu, ma pachinez și ma sperii, cred ca toata munca mea s-a dus și după ce stau de vorba cu ei și le spun ce și cum, ei își fac treaba și revin cu update la mine, totul este perfect.

Da! Acum 8 ani am pus bazele acestui blogul nu credeam ca voi ajunge sa scriu aproape zilnic și sa ma atașez de el atâta de mult. Sunt gândurile mele așternute într-un mic spațiu online și sincer ma bucur ca am luat aceasta decizie atunci. Dacă ma gândesc de la ce gând a plecat acest blog…ei bine m-am îndepărtat de mult de scopul inițial și nu îmi pare rău deloc.

Te invit sa ramai alături de mine sa descoperim și alte lucruri interesante și de ce nu, sa ne bucuram de micile superize pregătite de viata. Îți pot spune ca ma bucur sa te am alături de mine și la fel de mult ma bucur ca am cumpărat acest domeniu de pe găzduire.ro, ei știu cu adevărat cum sa te ajute atunci când simți ca totul se dărâmă în jurul tău și vin cu solutiile perfecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *