De unde poți cumpăra apartamente în Sebeș?

Bună draga mea! Ma uit în jur și totul se schimba, totul parca este pe repede înainte și nimic din ce știam cândva nu mai este la fel. Îți zic sincer ca ma bate gândul serios sa ma mut în alta parte, sa las jungla din capitala pentru un oraș mai liniștit, poate chiar mai curat și mai primitor. Totuși încă nu m-am decis asupra zonei și nu știu unde exact as vrea sa ma mut.

Sunt câteva orașe care îmi plac și unde cred ca m-aș acomoda dar încă nu stiu pe care să-l aleg. Nu știu dacă sa aleg Brașov, Sibiu sau Sebeș, deși recunosc ca înclin mai mult spre ultimul oraș menționat, nu știu de ce dar în sufletul meu cred ca acolo este locul meu și m-aș acomanda. Recunosc ca as renunță cu drag la casa în care stau acum pentru un apartament în Sebeș dar oare ce agenție imobiliara sau cu cine pot lua legătura din acest oraș pentru a scăpa de dubii.

Am început sa caut vânzare sau închiriere apartamente în orașul Sebeș și astfel am dat peste o firma ce se ocupa cu aceasta zona și care ma poate ajuta cu dubiile mele. Am decis sa vorbesc deschis și sa le spun exact ce probleme am, ce caut mai exact în zona în care doresc sa ma mut și bineînțeles buget pe care îl pot aloca acestei mutări.

Am aflat de la ei ca sunt la 2km de Centrul Istoric și la 15km de Alba Iulia. De asemenea știu ei iti vând o „acasă” nu o casa pentru ca da, dacă o casa nu devine acasă parca își pierde farmecul și dorința de a venii acasă dispare.

Bună poziționare a complexului ma face serios sa iau în considerare acest oraș, știu deja ca la Alba Iulia poți vizita o mulțime de lucruri și astfel atât eu cât și fetita mea ne vom bucura de locuri noi și vom avea de vedea. De asemenea faptul ca sunt aproape de centrul istoric al orașului ma ajuta sa ies mult mai des din casa, sa ma plimb împreună cu familia mea.

Consider ca este important sa avem activități cu copii noștrii, nu zice nimeni ca trebuie sa pleci în vacanta în fiecare weekend sau sa iesi din oraș dar cred ca trebuie sa ne plimbam sa ieși din casa și de ce nu sa mergem sa mâncăm o înghețată împreună cu ei. Sunt lucruri ce ii ajuta sa se dezvolte și le rămân în minte timp indelungat.

Recent vorbeam cu Maya de o plimbare de-a noastră de anul trecut când am umblat cat a fost ziua de lunga și am mâncat înghețată pe bulevardul Victorie, și acum își aduce aminte ca i-am zis ca ii cumpăr înghețată de fițe și îmi zicea zilele trecute dacă mergem și anul asta sa mâncăm înghețată de acolo.

Fie ca vorbim de București, fie ca vorbim de Sebeș, Sibiu, Brașov sau orice alt oraș cred ca important e sa fie acasă pentru noi nu doar casa sau locul unde dormim. Trebuie sa fie locul unde creem amintiri unde încercăm mâncăruri noi sau pur și simplu ne uitam la un film împreună.

Dacă ar fi sa ma mut as alege Sebeș, este un oraș frumos și primitor, am avut ocazia să-l vizitez și chiar dacă o recunosc pentru prima data m-aș vedea locuind acolo, fie într-un complex rezidențial fie într-o casa a mea la periferie sau chiar în apropierea orașului pur și simplu cred ca este acel oraș pe care l-aș transforma cu ușurință din casa în acasă.

Dacă vrei sa te muti alege cu încredere serviciile celor de la ATMOSPHERE RESIDENCE. Ei știu și vin în ajutorul tău cu soluția perfecta.

CONTACTEAZĂ-NE
Str. Transilvania, nr. 2, Sebeș, Alba, Romania

office@atmosphere-residence.ro

Alexa Similie – tel 0751353784

alexa.similie@sancasa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *