Gadgeturile noastre au nevoie de accesorii pe măsură

Bună draga mea! Uite ca după ceva vreme a venit timpul sa vorbim despre gadgeturi și despre accesorii, despre cât de importante sunt aceste dispozitive pentru noi și cât de mult s-a schimbat vremurile.

Trebuie sa iti zic ca am prins perioada în care pentru a ieși afara ne strigam prietenii, sau mergeam la poarta și ii întrebam pe părinții acestora dacă ii pasa la poarta. Am prins vremea când accesoriu pentru telefon era aceea husa care o țineam la gat sau acel breloc care îl prindea și cu care ne mândream. Am avut telefon fix și am primul meu telefon mobil a fost Nokia 1510 ( cred ca asa era).

Totul s-a schimbat și de telefonul rezistent care dacă cădea nu pățea nimic, am ajuns la unele subțiri cu mult mai inteligente dar care au nevoie de protecție suplimentara, pentru ca da…atunci când ia contact cu solul, riști sa se strice destul de rău. Asa ajungem la discutia de azi și ne teleportam in prezent unde smartphone-urile sunt prezente în viata noastră.

Folii, huse și încărcătoare

Stiu sigur ca știi deja ce înseamnă când telefonul tău se sparge, ca pe lângă costuri riști sa nu mai poată fi folosit de aceea azi de la Magline.ro îți arată cateva huse și folii pentru ca da, cu ajutorul lor telefonul tău poate fi în siguranță timp indelungat.

Nu știu dacă știi dar acum ceva timp când și în prezent am ales sa pun telefonului meu o husa de protecție din silicon care acoperă atâta spatele cat și fata acestuia, cu alte cuvinte dacă îmi cade, și îți zic drept ca s-a întâmplat de câteva ori nu pățește nimic.

Îmi place aceasta varianta pentru ca îmi da posibilitatea sa schimb husa atunci când ma plictisesc de culoarea aleasa. Pentru ca este un set de 2 huse din silicon, folie de sticla ceramica și pe lângă asta îți oferă și un breloc cadou.

Practic un astfel de set îți asigura telefon și în același timp te scapă de grija posibilelor căzături și deteriorări.

Pe lângă acest set reconosc ca m-am uitat și la folii de sticla pentru telefon, știu ca sunt mai rezistente decât cele de plastic și ca de cele mai multe ori se sparge folia nu ecranul telefonului, și dă-mi voie sa iti zic ca asta e un mare avantaj.

Îmi place faptul ca ai reducere și pe lângă asta poți alege modelul potrivit și poți cumpăra și alte produse de pe site-ul lor. Mai bine zis te invit sa descoperi universul Magline.ro pentru ca vei găsi cu siguranță ceea ce cauți.

Fie ca vorbim de trecut sau de prezent de cum erau telefoanele candva sau cum ne organizam și reușeam sa ne întâlnim, pentru ca da trebuie sa fim sinceri, e ușor acum sa dau un telefon sau un mesaj pe orice aplicație de acest gen, dar vremurile rămân speciale, cel puțin din punctul meu de vedere.

Deși vei spune va nu aveam acces la o mulțime de lucruri și de informații și asa este, dar totul avea farmecul lui și era diferit, parca mult mai personal și mai astfel fata de acum. Nu regret nimic și chiar ma bucur din plin de ceea ce înseamă evolutia și ma bucur din plin de gadget-urile mele preferate și de faptul ca magazine online ca acesta ne ajuta sa avem grija de telefoanele, tabletele și alte dispozitive care ne fac viata mai ușoară și mai comanda.

Îmi place ca ne bucuram de dezvoltare mai ales în acest domeniu și ca de la husele pe care le agatam cândva de gat am ajuns la unele compacte și foarte utile, unele colorate, altele personalizabile dar și multe alte detalii ce te fac special și te ajuta sa alegi husa care te reprezinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.