Izolație de calitate cu Termosystem.ro

Când eram copil îmi spunea mereu mama, doar dacă nu vrei nu ai de treaba și ca atunci când locuiești la curte. Mereu se găsește ceva de facut. Recunosc ca atunci nu o credeam și trăiam cu impresia ca eu nu ii place sa stea și ca își găsește mereu ceva de lucru. Aceste gânduri s-au dovedit a fi false și asta am în momentul în care am dat nas în nas cu maturitatea și ideea de familie.

Dacă în copilărie eram scutita de unele lucruri sa zic asa, pentru ca da! Le face mama sau tata… Acum când sunt la casa mea, acele lucruri vrei nu vrei trebuie sa le fac, atâta eu când si soțul meu. Totuși asta e ne conformam și dacă dorim sa ne fie bine în viata trebuie sa ne mobilizam și sa facem ceea ce este necesar pentru a avea confortul dorit.

Când vorbim de confort vorbim despre tot ce are legătură cu acest subiect, printre care se numără, dacă nu chiar pe primul plan se afla izolația casei și implicit căldură din locuita. Nu cred ca vrei sa stai într-o casa unde căldură se pierde din cauza unei izolații prost făcută. Azi despre asta vorbim despre izolație cu spuma poliuretanica.

Poate te vei întreba ce m-a apucat sa scriu despre acest subiect dar îți zic drept ca am ajuns în stadiul în care o femeie trebuie sa știe și sa le facă pe toate, tocmai de ceea atunci când am aflat ca exista acest tip de izolație m-am apucat sa caut informații, și am aflat ca este de doua feluri: cu celula închisa și cu celula deschisa.

Care sunt avantajelele izolației cu spuma poliuretanica?

Ca randamentul acesteia difera în funcție de modul de aplicare și de producător. Dar și ca are multe avantaje, printre care le găsim enumerate și pe acestea de mai jos, dar și altele vei găsit pe site-ul lor:

  • coeficientul lambda (este constant indiferent de grosimea izolației; cu cât valoarea este mai mică cu atât randamentul termic este mai bun) – La asta m-am uitat și eu ciudat, dar dacă experții spun asta eu ii cred.
  • Comportamentul la foc
  • Comportamentul la apa și umiditate – din punctul meu de vedere acesta este foarte important, nu vrei sa ai probleme în zilele ploioase sau iarna
  • Durata de viata

Și altele la fel de importante. Nu știam de existenta acestui tip de izolație, dar cei drept nici nu m-am interesant și uite ca azi am aflat ca cei de la termosystem.ro se deplasează cu o echipa de oameni profesioniști la locație și au grija ca totul sa fie executat corespunzător.

Eu merg pe mana profesioniștilor și pentru ca nu vreau sa am probleme când vremea nu este tocmai plăcută și vreau sa ma bucur de căldura în casa, voi alege izolația cu spuma poliuretanica, cu siguranță voi scapa de grija temperaturilor din casa și implicit nu voi fii nevoita sa plătesc mult la facturi, pentru ca da! Un astfel de disconfort se resimte și atunci cand vine vorba de plata facturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *