Luna martie, luna femeii și a mamelor din lumea întreaga

Bună draga mea! Uite ca deja am ajuns în prima luna din primăvară, luna cunoscuta și sub denumirea de luna femeilor și cum copii noștri o știu luna în care sarbatorim mămicile din lumea întreaga. Eu am decis ca luna aceasta sa o petrec alături de fetita mea, pentru ca și ea a contribuit într-un fel sau altul la aceasta zi și luna speciala din viata mea.

Pentru mine Notino este magazinul online de unde pot cumpăra o mulțime de produse cosmetice și de îngrijire personala atâta pentru mine cât și pentru membrii familiei mele, și trebuie sa iti zic sincer ca și Maya considera la fel și atunci când ajung sa vizitez magazinul lor online, apare lângă mine ca prin minune și ma roagă sa ii pun în cos diferite produse.

Am decis încă de la început sa începem cu produse pentru mama și copilul și vei vedea mai jos ca sunt mai mult pentru copii și mai puțin pentru mine, dar fericirea lor face minuni de fiecare data, asa ca…da nu pot sa nu ii îndeplinesc aceste mici dorințe.

Bineinteles ca nu putem finaliza o comanda fara sa avem în cos și bile eferverscente pentru baie pentru copii, pentru ca da, totul devine distractiv la baie când ne bălăcim în apa colorata și frumos parfumata. Recunosc ca pune și spumant de baie și nu o mai scot de acolo. Totuși chicoteala ei și fericirea ei se aude din bucătărie, asa ca totul este perfect cât timp ea este fericita.

Trebuie sa iti zic ca în aceste bile, se găsesc mici comorii, pentru ca fiecare bila efervescenta ascunde o creatura marina din plastic ce poate devine companionul celui mic când vine vorba de baie.

Am ales doua produse pentru finul nostru, este fan Batman și Spiderman asa ca ceea ce iti voi prezenta sunt dedicate băiețelilor ce adora aceste personaje.

Consider ca igiena orala este foarte importanta și de aceea an ales o perie de dinti pentru copii foarte moale ii va atrage atenția și îl va ajuta sa își perieze dinții. Și pentru ca băieții sunt atrași de ceea ce face tatăl lor, nu puteam sa finalizez comanda fara sa ii cumpăr și un parfum, pentru ca stiu deja cât de mult își dorește unul.

Nu am finalizat comanda fara sa ii cumpăr și Mayei periuța de dinți electrica și parfum, dar asta urmează sa ți le arata data viitoare, acum ma bucur de prezenta ei și de bucuria pe care o emana de fiecare data.

Luna martie este cu adevărat luna femeilor și asta pentru ca sarbatorim ziua internaționala a femeilor, dar eu cred ca atunci când ești mămica sărbătorești mai mult de atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *