Mergi cu masina in service cand ai probleme

Nu stiu cum esti tu si ce tip de masina ai dar sincer consider ca indiferent de tipul de masina pe care il ai trebuie sa ai un service si un mecanic de incredere la care sa apelezi cu incredere. Stiu ca de multe ori s-a dat la stiri ca sunt o multime de service-uri de cartier care au ca scop pricipal sa te stoarca de bani si de cele mai multe ori nici nu stiu cauza problemei, de aceea cred ca trebuie sa apelam doar sa service-uri autorizate care angajeaza mecanici ce stiu ce au de facut.

In momentul in care masina sefului meu a inceput sa scoata sunete ciudate, recunosc ca m-am speriat, nu stiam ca are la apelare rapida numarul de telefonul al unui service dar iti zic drept ca am ramas cu un gust amar dupa toata experienta asta. Nu am stat pe ganduri si am inceput sa caut service autorizat masini Land Rover si ma bucur ca am facut-o pentru ca am dat peste cei de la Landatelier.ro si ma bucur din suflet ca am reusit sa fac asta.

Am luat legatura cu ei si dupa ce le-am povestit cele intamplate m-au rugat sa vin cu masina in service-ul lor. Nu le-a pasat ca sunt femei si prin urmare nu m-au tratat de sus, asa cum se intampla de cele mai multe ori. Mi-ais spus ca este o probleme ce se poate rezolva usor, au trecut masina printr-un program si au detectat ce era inneregula cu ea. Cu ajutorul unui program pe calculator au facut diagonostiul masinii, au realizat ca totul tine de partea electrica si pentru ca era nevoie de cateva ore, am lasat masina pe mana lor.

M-am intors dupa cateva ore si masina sefului meu functiona perfect. Iti pot spune ca nu cunosc multe detalii dar atunci cand gasesti un astfel de atelier mecanic, care pe langa reparatii mecanice, se ocupa si de reparatii electrice si electronice este bine de tinut minte. Pe langa asta aparatura pe care o au si faptul ca in momentul in care le treci pragul gasesti un atelier bine echipat, performant, si tot ceea ce ai nevoie pentru o lucrare perfecta.

Iti zic drept ca ma bucur sa descopert un #servicelandrover unde poti merge cu incredere, un loc unde iti spune exact ce s-a intamplat cu masina dar si ce piese ai nevoie. De exemplu pentru masina de mai sus a fost nevoie de cablaj far pe langa altele, m-am bucurat cand am descoperit ca au pe stoc si ca poate fi inclusa in factura finala.

Trebuie sa stii ca este important ca acest cablaj sa fie montat corect, ca masina sa functioneze corespunzator. Iti zic drept ca ma bucur sa descopar acest service autorizat unde pot apela cu incredere. Fie ca esti femeie sau barbat, pentru ca stii deja ca nu de putine ori femeile au fost discreditate doar pentru ca femeile ar trebuie sa stea la cratita.

Acum seful meu si-a schimbat mecanicul si numarul de la apelare rapida, acum de fiecare data cand are o problema apeleaza la specialisti, Landatelier sunt cei ce il ajuta de fiecare data. Pentru asta iti las si tie numarul si datele de contact pentru ca niciodata nu se stie cand ai nevoie de ajutorul lor.

Suport Clienti:

  • Service: 0731 896 285
  • Piese: 021 252 88 67
  • Email: office@landatelier.ro

In concluzie, trebuie sa stii ca indiferent de problema poti apela la ei, si eu te sfatuiesc sa o faci. Sunt un service autorizat si stiu exact ce este de facut. De asemenea au o multime de recomandari si cred ca asta chiar ii ajuta si pe mine in acelasi timp, pentru ca doar cu ajutorul recenziilor poti ajunge acolo unde iti doresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *