O bucătărie complet echipata cu ajutorul celor de la Kitchenshop.ro

Bună draga mea! Nu știu cum ești tu dar uite ca azi într-o zi frumoasa cu temperaturi nu foarte prietenoase dar totuși într-o zi de martie am decis sa te întreb despre ce tip de produse ți-ai dorii și crezi ca ți-ar face viata mai ușoară.

Fiind femeie nu știu cum este la tine acasă dar la mine tot ce tine de bucătărie are legătură directă cu mine, eu sunt persoana care decide meniul și recunosc ca mi-ar face placere sa am anumite ustensile care mi- ar ușura munca. Dar pentru asta voi apela la kitchenshop.ro pentru ca stiu ca aici voi găsi tot ceea ce am nevoie pentru o bucătărie complet utilata și funcționala.

Pot spune drept ca sunt câteva produse la care visez și știu ca ele îmi vor face munca mai ușoară și ma vor ajuta sa termin mai repede mâncarea. De exemplu îmi doresc de ceva vreme în blender vertical.

Am decis sa fac îți arată un blender pe care eu as vrea să-l comand și sa iti spun ce caracteristici are. Pe lângă asta pot spune ca îmi place sa gătesc și m-am gândit sa iti arata pe lângă acest blender și alte produse numai bune pentru bucătăria noastră care ne vor ajuta sa terminam treaba mult mai repede.

Blender vertical, Empire Red – KitchenAid

Acesta este primul model și recunosc ca m-a cucerit faptul ca pe lângă blenderul clasic vine la pachet și cu alte ustensile

  • Accesoriu tel
  • Vasul gradat cu capacitate de 1l
  • Accesoriul chopper
  • Brat detașabil

Caracteristice tehnice consider ca sunt cele mai importante, și avem după cum urmează:

Tensiune nominala: 220-240, 50/60 Hz;Putere: 180W;Viteza variabila blender: 8250 – 11600 rot/min;Viteza chopper: 1375 – 1933rot/min;Viteza tel: 825 – 1160rot/min;Capacitate recipient blender: 1000 ml;Tip de control viteza: electronic;Dimensiuni blender hxLxl: 41,4 × 6,35 × 9 cm;Lungime cablu alimentare: 152,5 cm;Greutate blender: 0,935 Kg;

Îți spuneam ca am găsit o mulțime de produse și trebuie sa uiți zic ca pe lângă acest blender intenționez sa comand și o oala inox, am gândit la o capacitate perfecta pentru mine și familia mea.

Acest model este potrivit pentru mine și familia mea, îmi place ca are capacitatea de 8l și ca are capac. Asta reprezinta un mare avantaja din punctul meu de vedere, fiind  perfecta pentru mine și familia mea.

Am găsit de asemenea seturi foarte dintr-un număr de oale diferite dimensiuni, iti zic ca mi se par cele mai ok și chiar intenționez sa cumpăr un astfel de set.

Consider ca este important sa știm de unde putem cumpăra cele necesare pentru o bucătărie perfect funcționala și bineînțeles care ne va face viata mai ușoară, mai important este faptul ca poți cumpăra mai multe produse dintr-un singur magazin, astfel poți beneficia de transportul gratuit si daca nu exista aceasta optiune, ei bine plătești o sigura data ceea ce este un avantaj.

Acest gen de magazin este kitchenshop.ro, este magazinul ce te face sa te întorci cu drag în bucătărie și te ajuta sa faci mâncărurile preferate fără prea mult efort. Îți zic drept ca eu nu m-am decis asupra produselor ce urmează sa le comand și bineînțeles ca voi alege rețete culinare preferate de familia mea.

Nu mai sta pe gânduri și hai sa vezi ce alte produse îți pun la dispoziție cei de la Kitchenshop.ro, ei vor știi exact ce ai nevoie sa iti iasă friptura asa cum îți dorești. Eu știu sigur ca pe viitor, intenționez sa apelez la ajutorul lor când vine vorba de achiziționarea ustensilelor pentru bucătăria mea. Hai și tu sa vezi ce mai au pe stoc și ce oferte ți-au pregătit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *