Pregateste de sezonul estival cu ochelarii de soare de la Trendhim.com

Cred ca niciodata nu am fost mai ofticata ca port ochelari de soara ca in momentele acestea. Nu ma intelege gresit, stiu ca pot oricand sa trec la lentile de contact cu dioptrii dar recunosc ca mi se pare greu de folosit – si spun asta dar pentru nu am incercat sa imi pun lentilele ma chinui cateva minute bune si astfel ajung sa folosesc ochelarii mei.

Azi totusi vom vorbii nu despre ochelari de soare dama ci ochelari de soare pentru barbatii, mai exact o pereche achizitionata recent pentru sotul meu. O pereche de ochelari pliabili destul de interesanti si atragatori.

Imi place in primul rand ca au ajuns foarte repede, au venit perfect ambalati ca sa nu pateasca nimic, pentru asta le sunt recunoascatoare pentru ca asa sotul meu se poate bucura de ochelarii lui de soare. Iti ziceam ca sunt pliabili, ei bine se fac destul de mici si chiar mi se pare foarte interesanta aceasta calitate a lor.

Acesti ochelari pliabili Waykins mi se pare tare interesanti si pretul lor este unul destul de ok. De asemenea mi se pare super interesant tocul pe care l-am primit si chiar ma bucur ca i-am ales pe acestia. Iti pot spune ca sotul meu a fost foarte incantat si cred ca pe viitor voi incerca si eu sa folosesc lentile de contact pentru ca da, imi doresc si eu ochelari de soare.

Trebuie sa iti zic ca ochelarii de soare sunt polarizati cu protectie UV 100%, Cadru TR90 ultra-durabil și lentile TAC, acestea sunt detaliile ce fac cu adevarat diferenta dintre o pereche de ochelari de calitate si una cumparata din piata, pentru ca da, o pereche de ochelarii slab calitativa iti poate strica vederea si nu te va proteja de radiatiile UV, despre care stim deja ca afecteaza pielea si ochiul.

In concluzie pot spune ca sotul meu este cel norocos, pentru ca are o pereche de ochelari noua, care este polarizata, pliabila si se potriveste perfect cu nevoile lui. Pot spune chiar ca abia am reusit sa le fac poze pentru ca de cand i-am primit prin curier au ajuns in masina si acolo au ramas. Iti zic drept ca imi spune ca abia astepta diminetile cu soare sa ii poata purta.

Alege Trendhim.ro pentru ca aici vei gasi cadoul potrivit pentru domnii din viata ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *