Protectia este pe primul loc, indiferent de situatie

Buna draga mea! Nu stiu cum esti tu dar eu un consider ca siguranta la locul de munca este foarte importanta si din acest motiv ma gandesc de doua ori cand imi caut un loc de munca, sau cand il ajut pe sotul meu sa isi gaseasca de munca. Eu desi lucrez la birou am uniforma fiind compusa doar din vesta cu emblema companiei, dar asta pentru ca lucrez intr-un loc sigur, unde nu exista riscul de accidentare si nici nu pot sa ma gandesc ca un obiect sau o parte din cladire ma poate ranii.

Nu are sens sa detaliez pentru ca nu asta este scopul, si aici vorbesc despre locul meu de munca, dar totusi vom vorbii despre echipamentul de protectie corespunzator si cerificat cand vine vorba de munca fizica, fie ca vorbim de santier, sofer pe camion sau in depozit.

Sunt sigura ca macar o data in viata ai trecut pe langa un santier in lucru si ai vazut ca muncitorii de acolo au nevoie de echipament special. De la salopeta, bocanci cu varful protejat, vesta reflectorizata si casca, dar ce ai face daca iti zic ca si intr-un depozit ai nevoie de un astfel de echipament, dar te sfatuiesc sa alegi unul de calitate pentru angajatii tai, doar asa vei stii ca indiferent de situatie ei sunt protejati.

Nu de putine ori au fost incidente la locurile de munca, unele grave altele mai putin grave si pentru asta consider ca este foarte importanta sa alegem un echipament certificat, cum sunt acesti pantaloni cu pieptari Vision rosu, care este certificat Oeko-Tex® Standard 100, asta inseamna ca sunt lucrate corespunzator si nu fac rabat de la calitate. Ma bucur sa descopar ca fiecare produs disponibil pe Ronsalprotect.ro este cerificat, cu alte cuvinte are grija de oamenii ce poarta aceste echipamente

Acest echipament face parte din categoria imbracaminte de lucru, si recunosc ca de multe ori m-am gandit oare care este logica si de ce unele produse au nevoie de protectie sumplimentara, dar daca te gandesti este logic asa. Nu o pereche de pantalogi cu pieptar sunt perfecti, fie ca vorbim de protectia hainelor personale, dar in acelasi timp acestea fiind realizate din materiale cerificat oeko-tex sunt durabile si in functie de locul de munca, pot fi tratatare sau realizate din materil impermeabil.

Putem de asemenea sa vorbim si despre bocanci, ei bine trebuie sa iti zic ca aici este foarte important sa ii porti, mai ales daca lucrezi intr-un mediu in care oricand poti sa te accidentezi. Stii ca oricand iti poate cadea ceva pe picioare si te poti accidenta destul de rau, de aceea bocancii cu protectie sunt ideali pentru orice ocazie si mai ales sa ii putem la munca.

Eu nu am nevoie de asta, asa cum ziceam locul meu de munca nu prezinta vreun pericol, dar eu sunt persoana care chiar crede ca in functie de locul de munca este important sa putem echipamentul pus la dispozitie de companie. Trebuie sa iti mai zic si faptul ca cei de la Ronsalprotect.ro iti poate personaliza echipamentul cu embleza sau numele companiei tale. Trebuie sa iei legatura cu ei si sa le ceri o oferta, de asemenea poti afla o multime de informatii despre oferta lor. Iti voi lasa aici datele de contact, pentru a fi mai usor sa iei legatura cu ei.

RONSAL PROTECT S.R.L

 Targoviste , Str. Aleea Trandafirilor, Nr. 23

 Punct de lucru: Sat Cuparu, nr. 127,
com. Dragodana, jud. Dambovita

 Telefon: 0723811041

 contact@ronsalprotect.ro

Te sfatuiesc sa iei legatura cu ei pentru a proteja personalul din echipa ta. Alege tipul de echipament potrivit locul de munca si ai grija ca ei sa il poarte, astfel vei scap de multe probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *