Raul Absolut de Alex Kava – recenzie

Bună draga mea! De mult nu ți-am mai povestit despre ce citesc dar asta pentru ca pur și simplu in ultima perioada nu am mai avut timp sa citesc deloc. Treburi gospodărești și multe alte activități ce m-au împiedicat sa petrec timpul în compania unei cărți bune. Nu știu dacă ți-am zis vreodată dar îmi place sa ma uit la seriale polițiste, in genulor celor difuzate pe canalul de televiziune Diva.a

Recent am descoperit în biblioteca o carte scrisa de Alex Kava, nu credeam ca ma va impresiona și ca voi ajunge sa o termin în doar câteva zile dar uite ca niciodată nu e bine sa judeci o carte după coperta.

Raul Absolut este o carte polițistă destul de interesanta dacă nu te deranjează părțile în care sunt descrise anumite detalii petrecute în timpul crimelor. Pentru ca da, în aceasta carte vorbim despre un criminal în serie care omoară copii.

Ai citit bine este o carte în care victimele sunt niște copii, mai exact băieții care provin din familii destrămate si care in mintea celui ce ii omoară, suferă asa cum el a suferit în copilărie.

Este o carte interesanta care te atrage și în același timp te face sa te întrebi de doua ori despre realitate din jurul tău. Pe lângă crimele odioase avem de-a face cu preoți catolici care încalcă jurămintele făcute, cu un agenți FBI ce se ocupa de profilele criminalilor și de un serif de provincie care este pur și simplu depășit de situație.

Agentul FBI Maggie O’Dell începe sa înțeleagă mintea diabolica a criminalului în serie dar în același timp acest criminal începe sa o înțeleagă pe ea și modul ei de aa acționa, totul devine o vânătoare mult mai personala mai ales când următorul băiețel răpit este un copil pe care personajele principale îl cunosc mult mai bine decât pe ceilalți copii.

Puțina intriga, puțin suspans, scene fierbinți dar într-o limita a normalului, nu gen Fifty Shades sau alte cărți citite pana acum, ci pur și simplu câteva detalii picante care te fac sa te întrebi dacă Maggie O’Dell va ajunge în patul șerifului arătos din Nebraska, pentru ca da, într-un orășel uitat de lume se petrece acțiunea acestei cărții.

Trebuie sa iti zic ca înainte de aceasta trebuie sa o citești pe Un Rău Necesar scrisa tot de Alex Kava, eu le voi citii invers pentru ca da, nu știam de existenta primului volum și pe acesta l-am gasit la un pret de nimic la Târgul Cărții, am dat 9 lei pe ea și chiar dacă nu este noua, consider ca am făcut cea mai buna afacere.

Ce alte cărți polițiste îmi mai recomanzi, știu ca sunt multe dar nu am idee ce as putea citii sa ma atragă la fel de mult ca acestea.

Aștept recomandările tale în comentarii. O zi cu spor îți doresc!

Un comentariu la „Raul Absolut de Alex Kava – recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *