Relaxare în familie – picturi pe numere

Bună draga mea, azi am terminat un minunat tablou. Am lucrat cu el împreună cu fetita mea și drept sa iti spun mare mi-a fost uimirea când am văzut ca totul arata exact asa cum arata pe hârtie.

Recent am primit de la Picturipenumere.ro  un minunat tablou, am ales sa petrec timp cu fetita mea și ma bucur ca am descoperit aceasta latura a ei. Este un copil energic, care rar sta într-un loc dar uite ca un cățel ce trebuie sa prindă culoare i-a atras atenția și a ajutat-o sa se liniștească câteva minute pe zi și astfel totul s-a transformat într-un tablou fabulos.

Trebuie sa știi ca împreuna cu tabloul primești culorile necesare, un set cu 3 pensule, dar și cele necesare pentru a prinde tabloul pe perete. Noi îl vom pune în camera Mayei.

Îți zic drept ca nu ma așteptăm să fie așa de frumos, și chiar nu credeam ca ne va ieși exact ca în poza primita împreună cu tabloul propriu-zis. Ce mi se pare foarte interesant este ca pe lângă cele enumerate mai sus, primești și varianta pe hârtie a tabloului, care iti cine în ajutor în cazul in care pictezi numărul si uiți ce număr era. Eu am pățit-o și astfel am reușit sa respect întocmai modelul.

Știu deja ca exista o mulțime de aplicatii pentru telefon care fac același lucru dar sincer…experienta este unica și cand rezultatul final este uimitor și te face sa te bucuri ca alegi sa pictezi și sa dai culoare unui tablou.

Codul produsului: GX26782

Îți zic drept ca acest tablou m-a făcut sa înțeleg cât de important este sa petreci timpul cu copilul, știam deja asta dar mereu găseam alte activității și o lăsăm pe ea sa facă altceva, uite ca m-am înșelat și bucuria de pe chipul ei nu poate fi descrisă în cuvinte. De aceea voi mai comanda de pe Picturipenumere.ro alte tablouri pe care le vom lucra impreuna.

Trebuie sa iti mai spun ca fiecare tablou vine cu setul lui de culori, ca acestea nu pot fi folosite al alte tablouri și ca vin în cantități suficiente cât sa termini ceea ce ai început. Noua ne-a rămas culoare, dar le va folosi Maya când va picta altceva. De asemenea trebuie sa știi ca este indicat sa închizi flaconul după ce folosești o anume culoare sau când vrei sa iei pauza, pentru ca sunt de calitate și se usucă destul de repede.

Te invit sa descoperi o mulțime de alte tablouri minunate disponibile pe site. Eu una caut altele tablouri potrivite pentru mine și fetita mea, dar de data aceasta voi cumpăra și un șevalet, pentru a lucra mai ușor.

6 comentarii la „Relaxare în familie – picturi pe numere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *