Ziua este mai buna daca incepe cu o cafea de calitate

Nu stiu cum esti tu, dar eu nu sunt foarte matinala, nu imi place sa ma trezesc de dimineata si prefer oricand sa stau in varful patului alaturi de o carte buna si o cafea deliciosa. Pentru ca a venit vorba de cafea eu una prefer o cafea buna, una delicioasa care are ca scop trezirea mea si ridicarea moralului, mai ales daca sunt nevoita sa ma duc la munca si asta inseamna sa ma trezesc devreme.

Fiind mamica ziua incepe in general la ora 7 dimineata, asta implica mersul la scoala, pregatit pachetelul Mayei pentru scoala, dupa ce o las la scoala, ma pregaesc pentru o zi de munca. Pentru ca nu am timp sa beau cafeaua acasa, o iau la pachet si ma bucur de aroma ei timp indelungat. M-am gandit si am decis sa cumpar capsule de cafea de calitate superioara pentru ca da, indiferent de cum ne place sa bem cafea, calitatea acestea conteaza.

M-am bucurat enorm cand am gasit aceste capsule de cafea, fiind modul in care mie imi place sa beau cafeaua si tocmai de aceea ma bucur cand gasesc ceva pe gustul meu si pot cumpara mai multe sortimente din acelasi fel. De exemplu sotul meu bea cafea cu lapte si alege aceasta varianta. In schimb eu vreau cafea stil cappuncino si imi place sa o prepar in asa fel incat sa ma imi bucure simturile si sa cu aroma ei placuta.

Imi plac aceste capsule pentru ca au doza perfecta pentru o cafea. Sunt usor de folosit si scapi de murdaria ramasa in urma cand vine vorba de cafea preparata la ibric. Sunt multe persoane ce vor spune ca nu se compara cafeaua la ibric cu cea la expresor dar uite ca pur si simplu cei de la Lavazza au gasit formula magica si astfel poti face o cafea delicioasa. Imi place acest produs ca vine la pachet cu 100 de capsule, ceea ce inseamna ca se poate folosi timp indelungat.

Iti spuneamca mie imi place cafea gen capuccino si recunosc ca o beau cu lapte si zahar, si acestea imi plac foarte mult. Nu aveam sens sa scriu despre ceva ce nu cunosc. Desi acest pachet are doar 10 capsule pretul este unul ok si poti cumpara lejer mai multe cutii.

Ceea ce trebuie sa iti zic este ca la fel ca celalalte capsule sunt usor de folosit, si bineinteles ca nu fac mizerie atunci cand le indepartezi din aparat. Iti zic drept ca ma bucur enorm ca am gasit magazinul celor de la Webcoffee.ro pentru ca aici am gasit produsele ce imi lumineaza dimineata si ma ajuta sa termin ceea ce mi-am propus.

Pe cei de la Webcoffee.ro ii poti contact folosind metodele de mai jos. Poti de asemenea sa platesti in siguranta folosind metodele expuse in josul paginii. Nu are sens sa o lungim pentru ca da….o cafea de calitate poate face minuni si tocmai de aceea am decis sa merg cu incredere pe mana lor si sa aleg produsele ce ma ajuta sa trec cu brio peste sarcinile stabilite pentru fiecare zi.

Date de contact:

Comenzi: 0726788555

Piese: 0726264946

Adresa: Strada Negoiu nr 41, sector 3, Bucuresti

Program de lucru de luni pana vineri – 08.30-17.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.