Zenkabeat te ajuta sa zambesti frumos si sanatos – iata cum

Viata moderna are un ritm trepidant, iar noi, ca sa putem fi eficienti zi de zi, avem nevoie de produse din ce in ce mai performante, dar si eficiente, care sa ne ofere confortul si siguranta dorite. 

Zambetul este un accesoriu indispensabil oriunde mergem si indiferent in ce domeniu lucram. Practic, nu avem nicio scuza daca nu ne ingrijim periodic sa ajungem la un cabinet stomatologic, sa facem un control si apoi sa reparam cu ajutorul medicului stomatolog carentele in acest domeniu. Dar nu intotdeauna avem la dispozitie si timpul necesar sa ajungem la cabinetul unui stomatolog pentru un consult,  tratament sau o curatare profesionala. 

In acest context ne vine in ajutor firma Zeankabeat care prin produsele de igiena orala oferite ne sunt de un real folos sa ne putem mandri cu o igiena corecta, dar mai ales cu siguranta unui zambet sanatos. 

Simpla curatare a dintilor nu mai este suficienta 

Pentru ca periuta de dinti nu poate ajunge in locurile greu accesibile, in partea din spate a danturii sau in spatiile interdentare. 

Produsele de igiena orala comercializate de firma Zeankabeat au calitatea de a oferi o igiena orala ireprosabila, printre acestea numarandu-se dispozitive de curatare a tartrului, cu 3 trepte de presiune si irigatoare bucale portabile fara fir. Aceste produse au preturi accesibile oricarui buzunar si au marele avantaj ca pot fi luate oricind in bagajul de calatorie, oriunde mergeti. 

Utilizarea regulata a unui irigator bucal zenkabeat ajuta pentru curatarea in profunzime a danturii, indiferent daca purtati aparate dentare, implanturi sau sunteti in cursul unui tratament stomatologic. 

Utilizarea regulata a irigatorului bucal ajuta la eliminarea resturilor de alimente ramase in spatiile interdentare si, in plus, indeparteaza si placa dentara care poate cauza, in timp, carii mai greu observabile. In plus respiratia este improspatata, un atu foarte important in interactiunea de zi cu zi. 

Irigatorul portabil Zeankabeat este creat cu o tehnologie avansata, are un design excelent si cu preturi mai mult decat accesibile, adaptate fiecaruia dintre noi. 

Irigatorul bucal are 4 moduri de folosire prin cele 4 capete de curatare incluse si capat rotativ la 360 de grade. Acestea sunt:

  • Pulse, pentru curatarea si masarea gingiilor.
  • Soft, pentru gingii sensibile si persoane care poarta aparat dentar.
  • Normal, pentru o curatare obisnuita.
  • Power pentru cei care isi doresc o curatare mai puternica. 

Irigatorul beneficiaza de protectie la apa si poate fi spalat integral. Se poate folosi in timpul dusului. Contine un rezervor detasabil de 310 ml. 

Un alt model mai performant pentru cei care isi doresc maxim de eficienta este irigatorul bucal cu 9 capete de curatare si cu un rezervor detasabil de 320 ml. 

Culoarea este placuta, negru-gri sau alb, capetele diferite corespund nevoilor diferite de curatare bucala, iar dispozitivul inteligent se opreste la doua minute de la inceperea curatarii dintilor. 

Bateria reincarcabila de 2000m Ah si timpul de reincarcare 6 ore sunt doua mari plusuri care fac din achizitionarea irigatoarelor portabile de pe www.zenkabeat.com un produs mai mult decat necesar pentru igiena orala si starea noastra de bine. 

Contact: 

contact@zenkabeat.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *