„Are you British?” Iata ce complimente vei primi daca urmezi cursuri de engleza pentru Cambridge!

Nivelul de cunoastere a limbii engleze face, deseori, diferenta intre candidatii ce aplica pentru un loc de munca sau pentru un program de studii in strainatate. Notiunile utilizate ca amator nu mai sunt suficiente, acestea putand umbri o conversatie cu un vorbitor avansat, fie in plan profesional, fie personal.

Daca vrei sa eviti astfel de situatii neplacute, inscrie-te la modulele de cursuri engleza pentru pregatire examene Cambridge de la Flying Colours si vei ajunge la un nivel elevat de comunicare in aceasta limba. Evolutia ta va fi remarcata in dialogurile cu partenerii sau colegii din alte tari, complimentele primite pentru progresul tau lingvistic fiind cununa efortului tau.

Depaseste pragul de amator si culege laurii!

Limbile straine se asimileaza cel mai bine la varste fragede, copiii dobandind un accent nativ in foarte scurt timp, insa si adultii pot ajunge la aceasta performanta prin exercitiu practic, regulat. Programele de cursuri engleza pentru pregatire examene Cambridge nu pregatesc participantii doar pentru promovarea cu brio a examenelor de limba engleza, ci si pentru stapanirea acestui instrument de comunicare la un nivel exceptional.

Aprofundarea unui vocabular diversificat, care sa demonstreze ca ai depasit pragul de „Hello! How are you?”, putand aborda subiecte din cele mai complexe, constituie un punct forte pe lista abilitatilor tale. Vorbitorii nativi sau experti in limba engleza sunt impresionati de interlocutorii straini care acceseaza o plaja larga de cuvinte, avand un bagaj lexical extrem de bogat. Pe acest aspect pun un accent deosebit si programele de cursuri engleza pentru pregatire examene Cambridge, dezvoltarea vocabularului fiind o prioritate.

Dezvolta-ti cele 4 abilitati lingvistice esentiale

Cele 4 abilitati necesare in invatarea limbii engleze: vorbit, scris, citit si ascultat sunt fin cizelate, tocmai pentru a te apropia cat mai mult de fluenta in comunicare, acuratetea in exprimare si pronuntia nativa. Prin slefuirea acestor abilitati vor fi evitate situatiile confuze, in care mesajul transmis este perceput eronat, declansand neintelegeri sau conflicte. Comunicarea va decurge lin, fara sincope, fiind constructiva pentru toate partile participante.

Structurile gramaticale au, de asemenea, o importanta majora in corectitudinea formularii frazelor. Exercitiile de sintaxa te vor ajuta sa realizezi enunturi fluide, usor de citit si de inteles. Colaboratorii sau clientii tai din mediul online vor avea, astfel, acces la texte relevante, precum contracte, oferte, raspunsuri sau note informative de calitate. Cu ajutorul modulelor de cursuri engleza pentru pregatire examene Cambridge te vei putea exprima atat in scris, cat si oral la un nivel profesionist.

Familiarizeaza-te cu structura unor examene de prestigiu

Pe durata acestor cursuri te vei familiariza si cu structura examenului de engleza potrivit tie, folosind manuale si materiale ce respecta formatul examenelor Cambridge. Invatarea si exersarea tehnicilor si trucurilor de abordare a probelor de examen iti vor fi de un real ajutor pentru a obtine un punctaj de expert. Parcurgerea a cel putin 6 teste specifice examenului pentru care te pregatesti, folosind materiale de pretestare oficiale Cambridge, te va ajuta sa te familiarizezi cu formatul acestui tip de examinare.

Opteaza pentru cursuri engleza pentru pregatire examene Cambridge, recunoscute de peste 15.000 de institutii si universitati din toata lumea, daca vrei sa promovezi cu succes aceste examene! Diplomele obtinute echivaleaza proba de engleza pentru clasa a V-a Intensiv Engleza (YLE Movers si Flyers), clasa a IX-a Bilingv Engleza (KET, PET) si Bacalaureat (PET, FCE, CAE).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *