Confess de Colleen Hoover – recenzie

Buna draga mea! Am luat pauza cateva zile de la citit dar cand am pus mana pe aceasta carte pur si simplu nu m-am putut opri din citit. Am vrut sa vad ce se intampla si fiecare pagina ma atras si mai mult in povestea celor doi.

Am vrut sa iau parte la intriga sa stiu secretul fiecaruia, sa rad si sa plang alaturi de ei. Recunosc sincer ca Colleen Hoover este una din autoarele mele preferate, modul in care impleteste realul cu fictiunea si cu povestea cuprinsa intre copertile cartilor ei, o face din punctul meu de vedere speciala.

Cand am cunoscut-o pe Auburn am incercat sa ma pun in pielea ei, pentru ca inca de la primele pagini descoperim o adolescenta ce isi pierde prima iubire in fata mortii, pentru ca da Adam sufera de o boala necrutatoare.

„Ma tem ca nu voi inceta niciodata sa-mi compar viata fara el cu viata petrecuta cu el”

Urmand sa o cunoastem le Auburn cate trece de varsta adolescentei si se muta in Texas din anumite motive, confesiune pe care o vom descoperii mai tarziu. Aici in cunoaste pe Owne un artist care desi are multe secrete de ascuns ajunge sa se indragosteasca de ea.

Oare ii va spune vreodata ca o cunoaste de mult timp, ca stie cat de mult la iubit pe Adam. Cand in scena apare Trey care este fratele lui Adam, totul se schimba. Face abuz dr puterea care i-o da haina pe care o imbraca si se indeparteaza cu mult de ceea ce ar trebui sa faca. Si asta doar pentru ca o vrea pe Auburn.

Un copil, picturi, confesiuni si intrigi ce ne tin in suspans alaturi de fiecare persoanaj. Oare cei doi vor ajunge sa fie impreuna sau se vor intampla multe alte lucruri ce va interveni intre ei? Va reusi Auburn si Owen sa formeze un cuplu? Oare ceea ce ascunde fiecare va ajunge sa ii desparta sau ii va apropia?

Cartea am gasit-o pe Libris.ro si tot de aici am luat si Ugly Love, despre acesta urmeaza sa iti povestesc imediat ce descopar despre ce este vorba.

Recunosc ca imi era dor sa citesc ceva care sa imi atraga atentia atata de mult incat sa vreau sa citesc din ce in ce mai mult si cu fiecare fila citita sa fiu mai atasata de personajele principale. Confess este din punctul meu de vedere o carte ce trebuie citita, o carte in care partea reala a vietii in care facem compromisuri si incercam sa uitam ceea ce ne dorim pentru altceva sau altcineva important din viata noastra.

„Te voi iubi mereu. Chiar si cand nu voi putea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.