Hopeless Fara Speranta de Colleen Hoover – recenzie

Este a patra carte pe care o citesc scris de Colleen Hoover si pot spune ca este una din scriitoarele mele preferate. In primul rand ca expune si scrie intru-un mod brutal dar realist despre diferite aspecte ale vietii. Imi place ca nu se ascunde dupa deget si ca totul este roz.

Cand am inceput aceasta carte ma asteptam sa fie despre o fata si un baiat dar ma gandeam la o poveste total opusa fata de ceea ce am citit. Si hai totusi sa iti zic cate putin despre aceasta carte. In primul rand personajele principale sunt Sky si Dean Holder. Ea este o fata ce nu are acces la televizor, internet si tehnologie, crescuta de o mama singura.

Este adoptata de la varsta de trei ani. El in schimb este un baiat cu un trecut destul de interesant si cu o „faima” in randul colegilor de la scoala, de baiat rau. Care nu suporta persoanele gay si care a fost la scoala de corectie pentru ca l-a batut pe un baiat foarte rau.

Aventura incepe cand Sky merge in ultimul an de liceu la scoala normala, in locul scolii de acasa si astfel in cunoaste pe Breckin, un baiat homosexula care o accepta asa cum este. Am uitat sa mentionez ca una si singura prietena a ei este Six, care are o reputatie destul de urata si implicit Sky ajunge sa aiba aceeasi reputatie ca ea.

Intr-un din zile, intr-un magazin il intalneste pe Holder, care ii atrage atentia imediat. Curios este ca si el la randul lui este captivat de ea, dar din cu totul alte motive. Cu un tatuaj simbloc Hopeless, semnificatia si istoria o aflam mult mai tarziu.

Cu un trecut despre care nu isi mai aduce aminte, dar si cu cateva blocaje, Sky este o adolescenta normala care spera ca alaturi de Holder va descoperii iubirea adevarata. Totusi langa el descopera mai mult de atat si astfel actiunea te atrage si mai tare.

Am citit fiecare rand si fiecare pagina cu dorinta de afla ce ascunde trecutul ei si de ce de fiecare data cand un baiat se apropie de ea, pur si simplu nu simte nimic.

Colleen Hoover stie sa scrie, felul in care detaliaza si pune punctul pe I, ma faca de fiecare data sa citesc cu placere fiecare carte, si in acelasi timp sa ma intreb ce as face eu in locul personajelor.

Cu un trecut ce pur si simplu te sperie, cu rapiri, maltratari si multe traume, Hopeless – Fara speranta – este o carte ce iti merge la suflet si care este scrisa din punctul de vedere a lui Sky. Pe Libris.ro gasesti si Speranta Pierdura – aceasta este scrisa din punctul lui de vedere. Urmeaza sa o iau si pe aceasta.

Un comentariu la „Hopeless Fara Speranta de Colleen Hoover – recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.