Sport si sustenabilitate ne ofera Decathlon

Buna draga mea! Au trecut si sarbatorile de primavara deci nu mai avem scuze acum sa nu ne apucam serios de sport. Nu stiu cum este tu dar eu ma lupt cu cateva kilograme in plus si chiar vreau sa fac ceva in aceasta privinta. Pentru ca stiu deja unde pot gasi tot ce ma nevoie pentru a desfasura activitatile mele preferate, merg la sigur si tastez direct site-ul celor de la Decathlon.

Anul acesta am decis sa fac cateva schimbari si sa nu mai depozitez produsele vechi intr-un colt pentru ca Mayei nu ii mai sunt bune. M-am hotarat sa aleg programul de sustenabilitate oferite de ei. Astfel impusc doi iepuri dintr-un foc. In primul rand schimb produsele vechi, si cu voucherele oferite pot sa cumpar ceea ce am nevoie, si pe langa asta, eliberez spatiul.

Mi se pare foarte interesant programul lor, si ma gandesc serios sa apelez la programul Buy Back, este exact ca in cazul electrocasnicelor, dar ca ei iti pun la dispozitie produse menite sa te scoata la plimbare si care te indeamna sa faci miscare.

Iti zic ca voucherul este valabil 2 ani si poti primi pana la 60% din valoarea produslui adus, dar trebuie sa mentionez ca trebuie sa fie un produs marcaDecathlon, pentru a beneficia de acest program.

Sunt mare fan reciclare si tot ce tine de asta, de aceea m-am „plimbat” printre rafturile categorie Produse ecodesign si am gasit cateva produse pe gustul meu. Consider ca toti ar trebui sa alegem aceasta varianta, pentru ca planeta are nevoie de ajutorul nostru.

Mi se pare foarte interesant faptul ca au gasit solutii pentru a reduce impactul cu mediu, fiecare fiind tratat in asa fel incat sa nu afecteze mediul. Pur si simplu ideea mi se pare geniala, pentru ca se stie deja cat de mult curent consumam pentru a spala ca sa nu mai zic cat timp are nevoie un anume produs sa se descopuna.

De asemenea mi se pare facinanta ideea de produse resigilate. Initial fugeam de asta, dar acum am inteles ca aceste produse se refera la faptul ca unele produse nu s-au potrivit cu nevoile celor ce le-au cumparat initial. Dar cei de la Decathlon se asigura ca totul este in standardele lor si doar asa permit revanzarea acestora.

Iti zic drept ca ma bucur sa vad ca s-au gandit la acest aspect, natura si planeta are nevoie de noi si cu cateva actiuni minore daca nu chiar majore putem face totul sa fie asa cum trebuie. Consider ca toti trebuie sa facem cateva modificari in stilul nostru de viata si sa incercam facem ceea ce este corect.

Decathlon are un plan bine pus la punct si tocmai de aceea ma apelez la ei de fiecare data cand ma nevoie de ceva. Produsele lor sunt de calitate si magazinele mereu au ceva care se potriveste cu nevoile mele. Fie ca vorbim despre produsele resigiliate sau produse noi, nu trebuie sa iti faci griji, serviciile lor sunt superioare si promotii atent gandite sa iti vina la indeamna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.