Ugly love de Colleen Hoover – recenzie

Buna draga mea! Este deja cartea cu numarul patru pe care o citesc scrisa de Colleen Hoover si stilul ei ma atrage cu fiecare pagina citita din ce in ce mai mult. Cand am ales Ugly  love ma gandeam ca este despre orice altceva, dar am ramas suprinsa cand am inceput sa o lecturez.

In primul rand iti zic ca este un carusel emotional care te duce din prezent in trecut si  inapoi, cu tendinta de a te ajuta sa intelegi singurul calator al acestuia. Inca de la inceput il cunoastem pe Maison si pe Tate, doua persoane diferite si care intr-un fel sau altul te atrag doar prin faptul ca sunt opusi.

El pilot de avion, ea la scoala de asistente si in acelasi timp lucreaza la spital in fiecare weekend. Ajunge sa-l cunoasca pe Maison cand se muta in apartamentul fratelui sau Corbin, pentru o perioada pana cand isi va permite sa isi inchirieze un loc al ei.

Cu un trecut destul de sumbru si cu convingerea ca nu va mai iubi niciodata, Maison si Tate ajung sa faca o intelegere ca tot ce se intampla intre ei este doar sex, ca nu sunt implicate sentimentele si ca niciunu nu vrea nimic mai mult.

Aventura incepe cand Maison o saruta pe Tate, in baia din casa parintilor ei, de Ziua Recunostintei, si daca inital tot pare o greseala din partea lui si regreta pasul facut. Totul se schimba dupa ce sta de vorba cu aceasta si ajung la concluzia ca pot avea o relarie bazata doar pe sex. Stabilesc doua reguli – sau mai bine spus Maison are doar doua reguli.

  • 1. Niciodata sa nu intrebe despre trecut
  • 2. Sa nu spere la viitor

Pentru el totul este simplu si pentru ca Tate accepta asta, aici totul devine mai interesant. Totusi in timp ce Maison isi traieste viata in prezent avand o relatie fara implicatii emotionale cu Tate, ajunge sa intelegem de ce s-au stabilit aceste doua reguli si ce are de ascuns pilotul nostru.

Iti zic sincer ca Ugly love este cu adevarat despre fata urata a iubirii, si pot spune sincer ca am citit fiecare pagina cu nerabdare pentru ca am vrut sa stiu daca cei doi vor ajunge sa aiba o relatie ce implica si sentimente sau se vor rezuma doar la sex.

Oare acest aranjament va fi respectat si se va incheia cu bine? Iti zic ca eu m-am gandit in timp ce parcugeam fiecare pagina daca as fi capabila sa fac asta, sincer…nici acum nu stiu raspunsul.

Aceasta carte dar si altele scrise de acelasi autor le puteti gasi pe Libris.ro. Eu deja am pus ochii pe inca doua si abia astept sa le citesc si sa iti povestesc despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *